Site Rengi

DOLAR 32,5128
EURO 34,7988
ALTIN 2.427,11
BIST 9.714,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Karaman’dan ‘Ekşisözlük’ Hakkında Açıklama

15.08.2019
A+
A-

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1Nolu Şube Başkanı Muammer Karaman 'Ekşisözlük' isimli platformda öğretmenlik mesleğini çirkin bir ifâdeyle bir tutan bir paylaşımı ve paylaşımı yapan, destekleyrn zihniyete yönelik bir 'öfke açıklaması'nda bulundu. Ayrıca Karaman; suç duyurusunda bulunduklarını da ifâde etti.
Karaman açıklamasında şöyle konuştu:
"Ekşi sözlük adlı bir sitede açılan başlığın üzüntüsünü yaşıyor ve buna bağlı olarak duyduğumuz öfkeyi ifade etmek istiyoruz. Adı geçen sitede çok çirkin bir başlık atıldı. Öğretmenlik mesleği birbiriyle yan yana getirilemeyecek bir grupla “fahişelikle” yan yana getirildi. Öğretmenlik mesleği ülkemizin geleceğini yetiştiren, geleceğini şekillendiren bir meslek. İtibarını korumak ve kollamak noktasında herkesin sorumluluk duyması gereken bir meslek olmasına rağmen, bu site çok alçakça bir başlığa yer verdi. Eğitimciler Birliği Sendikası olarak öğretmenler başta olmak üzere eğitim çalışanlarının bu şekilde örselenmesine, bu şekilde bir itibar suikastına asla müsaade etmiyor ve tepkimizi ortaya koyuyoruz. Ekşi sözlük adlı sitenin bu ilk icraatı da değil. Milli ve manevi duyguların aşağılandığı, ülkenin birlik ve beraberliğine kasteden terör yapılarının övüldüğü birçok paylaşımın bu sitede yapıldığını biliyoruz. Terbiye sınırlarını aşan bu paylaşım nedeniyle şuanda kamuoyuyla paylaştığımız bu şikâyetimizin hukuki olarak da yaptırımı olacağını düşünerek gerekli girişimleri hem Genel Merkez nezdinde hem de bireysel olarak yapacağımızı bilmenizi isteriz."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.