Site Rengi

DOLAR 32,4770
EURO 34,9370
ALTIN 2.435,95
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Karantina Altında

13.04.2020
A+
A-

Hayati olması için öldürmesi mi lazımdı?
Ya ölümden sonrası.. Dünya döndükçe ne virüsler bitirdi insanlığımızı…

“Haram, enaniyet, fesatlık, yalan, iftira vs.”
İnanın en tehlikeli virüsler bunlar.
Bu Covid-19’un, yalan dünyamızı berbat etmemesi için, evlerimize hapsolup canımızı niyet altına aldık belki ama bu biraz önce sıraladığım virüslerin ahiretimizi yok ettiğini de unutmamak lazım. Dar düşünmemek lazım. Yaşamak ama onursuzca demek olmamalı. Yaşamak ama kocaman bir yalanın içinde olmamalı.

Geniş düşünmek lazım. Aslında tüm insanlığın yüzyıllardır ne tür virüslere maruz kalıp eteği eteğine değene bulaşırken neleri yok ettiğini de bir hatırlamak lazım. Hele ki şöyle bir ortamda özellikle bazı belediyelerin aşevlerini kapatarak bir günde yüzlerce insanın rızkının önüne geçmesi yetmezmiş gibi, yine o aşevlerine hayır yapan insanlara sakın aşevlerinin hesaplarına para yatırmayın şeklinde uyarılar yaparak aslında o makamlarda hizmetten uzak tamamen kendi ideolojileri için bulunduklarını hatırlayıp, biraz önce sıraladığım o virüslerin en çok bu tarz idarecilerde bulunduğunu ve bizim de bu idareciler tarafından yönetildiğimizi düşününce vah ki halimize.

Düşününce acaba suyu hükümet verse belediye suya bir şey karıştırır mi diye de korkmaya başladım. Allah sonumuzu hayretsin. Koronayı bilmem ama bizi cehalet öldürecek, o kesin.

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.