Site Rengi

DOLAR 32,3864
EURO 34,9916
ALTIN 2.323,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

 Kaymakam Demirkol’a ‘Engelliler Haftası’ Ziyareti

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir'in Seyitgazi Özel Serhat Duruhan Engelli Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü Yağmur Kılıç Topal ve beraberindekiler, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Seyitgazi Kaymakamı Cüneyt Demirkol'u ziyaret etti. 
Özel Serhat Duruhan Engelli Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü Yağmur Kılıç Topal, Özel Serhat Duruhan Engelli Bakım Merkezi personeli ve yine aynı merkezde kalan engelli vatandaşlarla beraber gerçekleşen ziyarette sohbet ederek ihtiyaçlarını dinleyen Seyitgazi Kaymakamı Demirkol; "Birleşmiş Milletlere üye 156 devletin aynı tarihte yani 10-16 Mayısta kutladığı Engelliler Haftası münasebetiyle değişik günlerde, görmeyen engeli, işitme ve konuşma engelli, ortopedik engelli, zeka ve ruhsal engelli ve güçsüz yaşlılar ve korunmaya muhtaç çocuklar gününü her bir gün kutlanıyor. Bu sebeple, engelli insanlarımızın kendilerini ve hayallerini gerçekleştirebilecekleri, diğer vatandaşlarımızla eşit şartlarda yaşayabilecekleri imkanları sunmak en büyük görevimizdir. Devletimiz, engellilerin hayat şartlarının iyileştirilmesi, sosyal ve ekonomik olarak desteklenmesi için önemli adımlar atmıştır. Bizler de engellilerimizin her alanda dahada müreffeh bir seviyeye ulaşması için çalışmaya devam etmekteyiz" diye belirtti.

Özel Serhat Duruhan Engelli Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü Yağmur Kılıç Topal ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.