Site Rengi

DOLAR 32,3264
EURO 35,0746
ALTIN 2.300,17
BIST 8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Kaymakam Yılmaz’dan Veda Mesajı

Kaymakam Yılmaz’dan Veda Mesajı
17.06.2020
A+
A-

Son valiler kararnâmesi ile Osmaniye Valisi olarak atanan Tepebaşı Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz, bir veda mesajı yayınladı. Dr. Erdinç Yılmaz veda mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile Osmaniye iline Vali olarak atanmam sebebiyle yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğüm Tepebaşı Kaymakamlığı görevimin sonuna gelmiş bulunmaktayım.

Mülki İdare Amirliği mesleğine başladığım günden bu güne kadar sorumluluk bilinci ve görev aşkıyla “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” düsturuyla mesai mefhumu gözetmeksizin insanı merkeze alan bir yönetim ahlakıyla hak, hakkaniyet ve adalet prensiplerine uygun olarak, kişilerin menfaatlerinden ziyade kamu yararını ön planda tutan bir anlayışla, tüm hizmetlerin en verimli şekilde yerine getirilmesine özen gösterdim.

Görev yaptığım süre boyunca hak ve adalet ölçüleri içerisinde olmaya, toplumun her kesimine eşit davranarak herkesi kucaklayarak kahraman şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz başta olmak üzere yetimlere, öksüzlere ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Devletimizin vefa, şefkat ve merhamet yüzünü göstermeye gayret ettim.

Bu duygu ve düşüncelerle; sizlere hizmet etmekten mutluluk duyduğum ve her türlü hizmetin en iyisine ve en güzeline layık kadirşinas Eskişehirli hemşehrilerime, hizmetlerimizde yükümü paylaşan görevlerini layıkıyla yerine getiren tüm çalışma arkadaşlarıma, meslek kuruluşlarımızın ve basınımızın çok değerli temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarının değerli mensuplarına ve sevgili muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Göreve başladığım ilk andan itibaren kalplerindeki sevgi ve muhabbetle bizleri bağırlarına basan değerli Eskişehir halkından helallik ve dua diliyorum.

Sağlıcakla kalın.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.