Site Rengi

DOLAR 32,5976
EURO 34,7516
ALTIN 2.491,67
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Kaynarca: ‘Köylerde Belediyeler Yok!’

15.08.2019
A+
A-

Köylerde belediyeler yok!

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca köy ziyaretlerine hız verdi. Son bir haftada yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dokuz köye ziyaret gerçekleştiren Kaynarca: “İlçe Kongremizden sonra belirlediğimiz çalışma programına göre önce merkez mahallelerimizde yeni bir yapılanmaya gittik. Şu anda merkez mahalle teşkilatlarımız kendi irtibat bürolarında çalışıyor. Bürolarımız çok daha kalabalık ve heyecanlı hale geldi” dedi.

Belediyeler kavga ediyor sorunlar çözülmüyor

Köylerde yerel yönetim olmadığını vurgulayan Kaynarca sözlerini şöyle sürdürdü: "Köylerimizde maalesef yerel yönetimler ortada yok. Şehir merkezinde Büyükşehir Belediyesi ile Tepebaşı belediyesi arasındaki kavga merkeze nasıl zarar veriyorsa aynı zararı köylerimize de veriyor. Su problemi, yol problemi olan köylülerin iki belediye arasında mekik dokumalarına rağmen sürekli bir çekişme ile sorunların çözülmediğini görüyoruz. İl Özel İdaresinin yaptığı hizmetler de artık gerçekleşmiyor. Bütün imkanlar fazlasıyla belediyelere aktarılmasına rağmen malesef hizmetleri burada görmek mümkün olmuyor. 2019 da kırsaldan merkeze nasıl hizmet edileceğini göstereceğiz."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.