Site Rengi

DOLAR 32,3862
EURO 35,1212
ALTIN 2.325,46
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Kazı Çalışmalarından Sonra Üstün Körü Kapatılan Yol Vatandaşı Çileden Çıkardı

Kazı Çalışmalarından Sonra Üstün Körü Kapatılan Yol Vatandaşı Çileden Çıkardı
05.10.2019
A+
A-

Eskişehir’de, birçok sokakta elektrik kablolarının yer altına alınması amacıyla yapılan kazı çalışmaları bitmesine rağmen geride bırakılan enkaz vatandaşı çileden çıkardı.
Eskişehir’de, bir elektrik firması tarafından bir süre önce sokak ve caddelerde bulunan elektrik kablolarının yer altına alınması için kazı çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda, kazılan bazı sokaklarda çalışmaların bitmesine rağmen yollar üstün körü kapatılarak bırakıldı. Yağmurun da yağmasıyla atıl vaziyette bırakılan yollarda biriken sular, apartman içlerine kadar ulaştı.

Vatandaşlar ise, düzeltilmeyen yoldaki biriken suları kazma kürek yardımıyla gidere ulaştırmaya çalıştı. Yenibağlar Mahallesi Gün Sokak üzerinde de yapılan kazı çalışmalarında aynı durum meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan apartman sakinleri, biriken suları kendi imkanlarıyla gidere ulaştırmaya çalıştı.
“Kendimiz kazma kürekle suları tahliye etmeye çalışıyoruz”
Bir apartman sakini, “Ağustos ayı başında mahallemizde kazı çalışmaları yapıldı. Elektrik kablolarının yer altına alınacağını söylediler. Çalışmalar bittikten sonra kaldırım hasarlı, yol ise üstün körü çakılla kapatıldı. Bu süreçten sonra yağan en ufak bir yağmurda, apartmanın önündeki çukur bırakılan yerlerde su birikmesi sonucu kaldırım ve yol kullanılamaz hale geldi. Sokağın başında bulunan giderlere su ulaşmadığından dolayı biriken su kaldırıma ve apartman içine doluyor. Bu konuda mağduriyetimizin giderilmesi konusundan yetkililerden sesimizi duymalarını istiyoruz. Kendimiz kazma kürekle suları tahliye etmeye çalışıyoruz. Aksi takdirde apartman içine ulaşan sular rutubet ve kokuya neden oluyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.