Site Rengi

DOLAR 32,5066
EURO 34,8118
ALTIN 2.485,81
BIST 9.549,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C

Kazım Kurt’a Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği’nin yeni yönetimiyle bir araya geldi. 
Başkan Kurt’un makamında gerçekleştirilen ziyarete Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Başkanı Prof. Dr. Fethi Heper ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı. Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Başkanı Fethi Heper ziyarette yaptığı konuşmasında Başkan Kurt’a Eskişehirspor’a verdiği desteklerden dolayı ve kentte sporu teşvik edecek çalışmalar gerçekleştirdiği için teşekkür etti. 
Başkan Kurt da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eskişehirspor’un efsane futbolcularının bir arada olması bizleri çok mutlu ediyor. Yeni nesil futbolculara sizlerin dostluğunuzu, profesyonelliğinizi ve kişiliğinizi örnek almalarını tavsiye ederim. Odunpazarı Belediyesi olarak spora oldukça fazla önem veriyoruz. Spora ve sporcuya desteğimiz her daim devam edecek" dedi.
Ayrıca Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği gerçekleştirdiği ziyaretin ardından, Başkan Kurt’a üzerinde Kazım Kurt yazılı 26 numaralı Eskişehirspor forması hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.