Site Rengi

DOLAR 32,5700
EURO 34,7581
ALTIN 2.495,33
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Kent Konseyi Tarafından ‘Filesiz Pota Kalmasın’ Kampanyası Başlatıldı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu üyeleri başlattıkları “Filesiz Pota Kalmasın” kampanyası ile semt sahalarındaki basketbol potalarına file örmeye başladı. Ördükleri fileleri potalara takan üyeler daha sonra spora teşvik amacı ile mahalle halkıyla basketbol oynuyorlar.
Konu ile ilgili açıklama yapan Spor Çalışma Grubu Başkanı Süleyman Kömürcü amaçlarının vatandaşları hareketli yaşama teşvik etmek olduğunu ifade ederek “Mahalle sakinlerinin özellikle gençlerimizin ve çocuklarımızın yaptıkları sporu daha keyifli hale getirmek için, mahalle sahalarımızdaki basketbol potalarına file örüyoruz. Fileleri taktıktan sonra ise mahalle halkı ile basketbol maçları yapıyoruz. Gençlerimizi basketbola yönlendirerek aralarından başarılı sporcuların çıkması, daha sağlıklı bir bedene sahip olarak yaşamaları bizleri çok mutlu eder. Bununla ilgili çalışmalarımız devam edecek.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.