Site Rengi

DOLAR 32,5837
EURO 34,7934
ALTIN 2.507,59
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Kiracı Dükkan Sahibi Dayanışması

Kiracı Dükkan Sahibi Dayanışması
22.03.2020
A+
A-

Şehrimizde tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle İçişleri Bakanlığı genelgesiyle faaliyetlerine ara verilen iş kolları arasında yer alan ES-ES erkek kuaförü sahibi İlyas Sarıgül bu sabah hoş bir süprizle uyandı.

Erkek kuaförünü arayan dükkan sahibi Şamil Seyhan; kiracısına dükkânının kapalı kaldığı süre içinde kira ödemeyeceğini iletti. Seyitgazi Karaören köyünden gelip önce çırak sonra kalfa usta ve nihayetinde dükkan sahibi olan e Sarıgül: “Şamil Bey’in 1985’ten bu yana kiracısıyız. Rahmetli babası Hayri Amca da takdir ettiğim bir dükkan sahibimizdi. Oğlu Şamil Bey sabah arayıp bana işlerimizin durumunu sordu. Covid-19 salgınından dolayı kuaför salonumuzun kapalı kalacağını ve işlerimizi toparlayana kadar kira talep etmeyeceğini bildirdi. Kendisine duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Bugün birlik ve dayanışma günü”
ESMİAD (Eskişehir Müteşebbis İşadamları Derneği) Başkanı ve Seyhan Kalıp Fabrika sahibi olan Şamil Seyhan da sosyal medyad hesabında: “Bizden 1 Esnaf
Gazi Yakup Satar Caddesi’nde faaliyet gösteren ve Covid-19 salgını sebebiyle geçici bir süre ticaretine ara vermek zorunda kalan, yılların emektarı, esnafımız ve kiracımız olan ES-ES Erkek Kuaförü sahibi İlyas Sarıgül’ün kapalı kaldığı süre boyunca ve toparlanana kadar dükkan kirası alınmayacaktır.

Bugün birlik ve dayanışma günüdür. Herkes elini taşın altına koymalı. Herkes cüzdanıyla değil, vicdanıyla hareket etmelidir. Kendimizi ve geçmişimizi sorguladığımız bu günlerde, elimizden gelen de şimdilik budur. Madem sosyal medyada meydan okumayı seviyorsunuz, buyurun o zaman:
“Bizden 1 Esnaf” Hodri Meydan!!!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.