Site Rengi

DOLAR 32,5671
EURO 35,0146
ALTIN 2.428,17
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Kırka, Dünya Bor İhtiyacının Yüzde 50’sini Karşılıyor

15.08.2019
A+
A-

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Keleşer. Eskişehir'deki Kırka tesislerinin dünya bor ihtiyacının yüzde 50’sini karşılar duruma geldiğini belirterek, "Her geçen gün pazarımızı arttırarak büyümeye devam ediyor, yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

Serkan Keleşer, Maden İşleri Genel Müdürü ve aynı zamanda Eti Maden İşletmeleri Yönetim Kurulu üyesi Mithat Cansız ile birlikte Eskişehir’in Seyitgazi ilçesi Kırka Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kırka Bor İşletmesi’ni ziyaret etti. Dünyanın en büyük bor rezervine ait Kırka’daki tesiste incelemelerde bulunan Keleşer ve Cansız, burada Eti Maden İşletmeleri Kırka Bor İşletme Müdürü Ersan Ayten tarafından karşılandı. Çalışanları ve yönetimi özverili çalışmalarından dolayı tebrik eden Keleşer, çalışanlarına; ''2017 yılı Eti Maden ailesi için iyi bir yıl oldu. Kırka tesislerimiz dünya bor ihtiyacının yüzde 50’sini karşılar duruma geldi. Her geçen gün pazarımızı arttırarak büyümeye devam ediyoruz. Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. ARGE'ye önem vererek ileride daha kaliteli daha yenilikçi ürünleri de pazara katmış olacağız'' diye belirtti.

Keleşer, Cansız ve beraberindekiler Eti Maden Kırka çalışanlarıyla birlikte yemekte bir araya geldiler. Daha sonra çalışma sahasını gezen heyet üyeleri, üretimi yerinde görerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Ziyaretin ardından Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Keleşer'in katılımı ile Eti Maden İşletmeleri Yönetim Kurulu'nun olağan toplantısı Kırka'da gerçekleştirdi. Toplantı sonunda Değirmenözü Stok Sevkiyat Tesisleri'ne giden ekip, incelemelerinin ardından buradan Emet Eti Maden İşletmesi'ne gitmek için ayrıldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.