Site Rengi

DOLAR 32,4753
EURO 34,9656
ALTIN 2.436,39
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Kırka’ya Hastane Geliyor

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay’ın girişimleri ve Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerinin sonucunda Kırka’ya "10 Yataklı Entegre Hastanesi" yapılmasına karar verildi. 
AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay’ın bir yılı aşkın bir süredir Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonuçlandı. Seyitgazi İlçe Merkezi’ne yapılması planlanan hastane, Seyitgazi’nin Kırka Mahallesi’nde inşa edilecek. Kırka’nın, Seyitgazi’nin en büyük mahallesi olduğunu söyleyen Günay, bor işletmelerinde olası bir iş kazasında daha kısa sürede müdahale yapılabileceğini belirtti. 
Günay’ın Sağlık Bakanlığı ile görüşmeleri sonucunda 2017 yıl sonuna doğru yatırım yapılması teklif edildi. Yer teslimi Mart 2018’de gerçekleşen 10 Yataklı Entegre Hastane Yapım Projesi tamamlandı ve ihale sürecinin Temmuz ayında yapılması öngörülüyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.