Site Rengi

DOLAR 32,3263
EURO 35,1256
ALTIN 2.296,88
BIST 9.051,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Kız Arkadaşına Önce Hayatının Şokunu Yaşattı, Sonra Evlenme Teklifi Etti

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir’de Hakan Aksoy isimli bir genç, korku evinde hazırladığı organizasyon ile kız arkadaşı Dilek Aras'ı önce korkuttu, ardından sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu. Hayatının şokunu yaşayan Aras, teklife 'evet' şeklinde karşılık verdi. 
Eskişehir'de yaşayan 29 yaşındaki Hakan Aksoy, hazırladığı evlenme teklifi ile kız arkadaşına büyük bir sürpriz yaşattı. Aksoy, kurguladığı plan çerçevesinde 22 yaşındaki kız arkadaşı Dilek Aras’ı korku evi konseptli bir oyuna götürdü. Genç kız, oyunun içeriğinde verilen ipuçlarını çözerek belirli bir sürede aşama aşama evin içerisindeki korku odalarından çıkarken son odaya geldiğinde erkek arkadaşı Hakan Aksoy’u buldu. Odaya girdiğinde adeta gördüğü manzara karşısında şok olan Aras, koşarak sevgilisine sarıldı. Burada evlenme teklifini yapan Aksoy, kız arkadaşının yaşadığı korkuyu da sevince dönüştürmüş oldu. Evlenme teklifine olumlu cevap veren Dilek Aras çok mutlu olduğunu söyledi. Aras, "Hiç hayal etmiyordum gerçekten çok mutlu oldum. Beni çok mutlu ettin teşekkür ederim. Şok oldum. Ben bunu bulmaya gidiyorum 'nerede' diyorum. Sonra dedim kesin bir yerden bizi izliyor. Tuttular çektiler bizi. İzliyor diye düşünüyordum. 'Gideyim artık sonuna gideyim' dedim. Gerçekten hiç beklemiyordum böyle bir şey" dedi. 

"Evlilik teklifi bir kadın için ölümsüz olmalı" 
Evlilik teklifinin hazırlık aşamasını anlatan Aksoy ise, "Daha önceden düşündüm 'nerede evlenme teklifi edebilirim' diye. Korku evine gitmek istediğini söyledi. İnternette de birkaç tane video izlediğimde böyle bir şey aklıma geldi. Tabii bu kadar basit olmasın istemedim. Kendi hazırladığım videoyla, kendi emeğimle yapmak istedim. Sokağa çıktım her gün saat 18.00’dan sonra sokağa çıkarak böyle bir video hazırlamaya çalıştım. Eskişehir’de böyle bir video hazırlamak gerçekten zormuş. 10 insana sorduktan sonra ancak bir tane video çekebiliyorsun. Yaklaşık 2 ay sürdü bu videoyu hazırlamam. Beni en çok zorlayan kısım bu oldu. Evlilik teklifi bir kadın için ölümsüz olmalı, onu her anında yaşatabilmeli" diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.