Site Rengi

DOLAR 32,3613
EURO 34,9612
ALTIN 2.325,57
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Kol Kırılırsa Yen İçinde Kalmaz

30.04.2020
A+
A-

Eskişehir Ak Parti milletvekillerini ilanla aradığımız yazımız sonrası bazı dostlarımızın, okurlarımızın serzenişileri oldu. Efendim haklı da olsak ‘kol kırılsa da yenin içeride kalması‘ lazımmış. Eskişehir’deki yandaş basın ve özgürün basını hiç CHP’li belediyeleri eleştiriyorlar mıymış. Hepsine topluca cevap vereyim: Şimdiki gibi her mahallede üniversitenin olmadığı zamanlar da üniversiteyi bitirdik, Batı hayranlarının rüyalarını süsleyen Avrupa’da 15-20 memleketi gezip gördük. Mürekkep de yaladık çok da gezdik gördük fakat Eskişehir’deki meslektaşlarımızn çoğu gibi herbokolog olamadık. Bizim ihale işimiz olmaz, makam derdimiz olmaz, milletvekili arabasına binme derdimiz olmaz, torpil derdimiz olmaz, belediyelerde çalışan çoluğumız çocuğumuz olmaz, belediye başkanları ile hiç işimiz olmaz, belediyeleri ‘iş kapısı’ yapmak bize yakışmaz, çalıştığımız yere göre karşıya saldırmak gibi karakterimiz bulunmaz, patronumuzun işini takip etmek gibi huyumuz bulunmaz, milletin sırtından beleş seyahatlerimiz olmaz, rakı sofralarında beleş yemek-içmekle işimiz olmaz. Olmazları bu sütun almaz. Tekrar yazıyorum Eskişehir’deki yandaş ve özgürün basını, CHP’li belediyeleri eleştiremez. Niye eleştiremeyeceklerini belediyenin çalışanları ile rakı masalarında dostluk tazeleyen basın çalışanlarına ve sahiplerine sorun!

Ak Parti Milletvekilleri ile alakalı ‘Kol kırılır, yen içeride kalır’ diyenlere de bu milletvekilleri bile çok size. Bir siyasi partide sorunlara kör olursanız çürüme başlar. Eğer bir gün bir işimiz düşer diye susuyorsanız, inşallah işiniz düşer de bu da sizin imtihanınız olur. Malum zor günler geçiriyoruz. Devlet elinden geleni yapıyor. Peygamber Efendimiz ‘İnsanların efendisi, insanlara hizmet edendir’ buyurmuşlar. Bize hizmet eden sağlık çalışanlarının ve emniyet güçlerinin haklarını ödemek mümkün değil. Çaresiz kalanlara çare olmak için, vicdan ve merhamet sahibi insanlar da seferber olmuş durumda. Reis Bey kampanya başlatmış Devlet Bey de katılmış. Biz de dedik ki; Reis Bey’in kampanyasına katılmak AK Parti Milletvekilleri için talimattır, topluma önder olun yardım edin, ettirin çare olun; yanılmışız maalesef. AK Parti’nin sayın milletvekilinden bir tanesi helikopterini kullanırken poz vermiş ve Dünya Pilotlar Günü’nü kutlamış biz de çok mutlu olduk. Sayın vekilimiz o kadar dert tasavatta pilotları unutmamış. Ne kadar şanslıyız, değil mi? Bu kutlama da garib ve gurabanın dertlerine kesin çare olur. Diğer AK Parti milletvekillerimiz de hep havalardalar zaten. Kendileri Eskişehir milletvekilleri fakat Ankara-İstanbul, İstanbul-Ankara arası iş-ev hep havadalar. Arada Eskişehir’e uğruyorlar, bizleri de sağolsunlar mutlu ediyorlar Allah razı olsun. Birkaç piar çalışmasına dair fotoğraf, siz sağ biz selamet. Siz, aman Reis’e zarar gelir ‘Kol kırılır, yen içeride kalır’ demeye devam edin. Reis Bey’e zararı hiç birşey yapmayanlar veriyor, doğruları söyleyenler değil. Gözünüzün önündeki sorunları halının altına süpürmeye devam ederseniz hepimize zarar vereceksiniz. Devlet Bey’in dediği gibi ‘Tayyib Bey düşerse Türkiye düşer’ Serzenişte bulunacağınız adres biz değiliz. Adres, oy verdikleriniz. Lütfen verdiğiniz oylara sahip çıkın ve herkesi kendine getirin. Erkin Baba’nın dediği gibi ‘Alemin keyfi yerinde, fesuphanallah’ Yaşanan her şeyi önce Allah’a sonra Reis Bey’e havale ediyorum.

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.