Site Rengi

DOLAR 32,5633
EURO 34,9059
ALTIN 2.427,50
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Kolsuz Yaşar Söyleşileri – Sarayören Dernek Başkanı ve Muhtar Adayı Tevfik Demir ile Söyleşi

15.08.2019
A+
A-

Kolsuz Yaşar söyleşilerinde Yaşar Arda, Sarayören Dernek Başkanı ve köy ahâlisi tarafından muhtar adayı olarak gösterilen Tevfik Demir’le bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yaşar Arda: Haber ötesi izleyicileri hepinize merhaba. Sarayören Dernek Başkanı ve Sarayören Mahallesi Muhtar Adayı sayın Tevfik Demir ile söyleşecegiz. Kendisini yıllardır tanırım. Saygılı, sevgili, azimle dernek faaliyetlerini yürüten kardeşimize biz mikrofonu yöneltelim ve kendisinin Sarayören ile ilgili görüşlerini alalım. Hoş geldin sayın başkanım Tevfik Demir.

Sarayören Dernek Başkanı ve Muhtar Adayı Tevfik Demir: Merhaba Yaşar abi. Hoş bulduk. Ben Sarayören Köyü Dernek Başkanı olarak 10 yılı aşkın bir süredir dernek yönetimindeyim. 5 dönemdir de dernek başkanlığı görevini yürütmekteyim. Dernek başkanı olarak köyümüzün sorunlarıyla yakından ilgilendim, hemşehrilerimizin kültürel ve sosyal faaliyetlere katılmaları için çalışmalar yaptım. 32 yıl kamu kurumunda çalıştıktan sonra emekli olup köyüme yerleştim. Köylülerimiz derneğimizdeki çalışmalarımdan dolayı benim muhtar olarak köye daha iyi hizmet edeceğimi düşünerek, muhtar adayı olmamı istediler. Ben de hemşerilerimizin isteklerine duyarsız kalmayarak muhtar adayı oldum. Ekibimizle birlikte hamamımızın çevre düzenlemesini, camimizin çevre düzenlemesini yapacağız. Tarım İlçe Müdürlüğü işbirliği ile arıcılık, fidancılık, budama gibi eğitim kursları vereceğiz. Üniversitede okuyan çocuklarımıza vakfımız sayesinde geri ödemesiz burs alma imkanı sağlayacağız. Su sorununu giderip yollarımızı yaptıracağız. Köyümüzün iki yerleşim alanı olduğu için ikisine de aynı oranda çalışıp ayrıştırıcı değil, birleştirici olmak icin çalışacağız. Ekibim olarak daha iyi hizmet yapmak için desteklerinizi bekliyorum. Destek sizden, hizmet bizden.

Yaşar Arda: Çok teşekkür ederim sayın başkanım Tevfik Demir. Sana başarılar dilerim. İnşallah mutlu sona ulaşır ve dediğin bu hizmetleri mahallene getirme imkânı bulursun. Sana ve tüm Sarayören Köyüne selam ve saygılarımı sunarım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.