Site Rengi

DOLAR 32,5498
EURO 34,8775
ALTIN 2.431,33
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 26°C
Cts 28°C

Komar’dan Kurt’a: ‘Durur’dan Neden Vazgeçemiyorsun?’

15.08.2019
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un, hakkında ‘terör’ ile ilgili ciddi şüphelerin bulunan özel kalem müdürü Şenol Durur hakkında bir basın açıklaması yaptı.

Komar mesajında Kurt’a: “Durur’dan neden vazgeçemiyorsun?” diye sordu. Komar’ın açıklamaları şöyle: “MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı olarak son günlerde Odunpazarı Belediyesi ve Özel Kalem Müdürü Şenol Durur hakkında gündeme gelen bazı ciddi konularla ilgili basına bir açıklama yapma zarureti doğmuştur. 

Özel Kalem Müdürü Şenol Durur ve Odunpazarı Belediyesi’nde yapılan harcamalarla ilgili yerel basında gündeme gelenleri ve anlatılanları yakından takip ediyoruz. Ayrıca son bir yılda sürekli Özel Kalem Müdürü’nün sürekli terör örgütü ile bağlantısı konuşulmakta ve gündeme gelmektedir. Odunpazarı Belediyesi’nin bu şekilde anılması çok üzücü ve düşündürücüdür.  

Bizim asıl merak ettiğimiz noktalardan biri de Odunpazarı Belediye Başkanı Sayın Kazım Kurt’un bu müdürde ısrar etmesi ve vazgeçmemesidir. Partisindeki büyüklerinin de bu konuda kendisini sürekli uyardığını duymamıza rağmen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un bu müdürü görevden almamakta ısrar etmesi dikkat çekmektedir. Kazım Kurt’un göreve geldiğinden bu yana Şenol Durur’da ısrar etmesinin nedeni kamuoyunda merak uyandırmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin, 10 Mart’ta Eskişehir’de gerçekleştirdiğimiz  “Cumhur İttifakı Sağduyu Birlikteliği” toplantımızda dediği gibi, “Dağlarda temizlediğimiz teröristleri belediyelere doldurmaya kimin ne hakkı vardır”… 

“Eskişehir’in, Odunpazarı’nın bekası için…”
Ülkemiz büyük bir saldırı altında iken, önümüzdeki 31 Mart seçimleri Türkiye için dönüm noktası ve bir beka meselesidir. Bu anlamda, Milliyetçi Hareket Partisi, kuruluşundan bu yana Türkiye’nin bekası için mücadele ettiği gibi bundan sonra da mücadele edecektir. Aziz vatanımız için şehitlerimizin akıttığı kanları, yaşatılan acıları unutmadık, unutmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti, bebek katili terör örgütlerine asla boyun eğmeyecektir. Odunpazarı ve Eskişehir, terör örgütleri ile anılamaz. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Eskişehir’de de binlerce kişiyle yaptığı çağrıda olduğu gibi, tüm Odunpazarlı hemşehrilerimizi ve Eskişehir’i, Cumhur İttifakı adayları çevresinde toplanmaya davet ediyoruz.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.