Site Rengi

DOLAR 32,5696
EURO 34,9113
ALTIN 2.423,36
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 18°C

Küçük Melek, Büyükerşen’i de etkiledi

15.08.2019
A+
A-

Sosyal medyada paylaştığı video ile Toprak Koruma Kurulu’nun aldığı ‘Alpu Ovası’nın tarım dışı kullanıma açılması’ kararına tepki gösteren 11 yaşındaki Melek Yücel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile bir araya geldi.

Tepebaşı İlçesi’ne bağlı Kızılcaören Mahallesi’nde yaşayan 11 yaşındaki Melek Yücel’in termik santrale karşı sözleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Başkan Büyükerşen’in de kendi sosyal medya hesaplarından paylaştığı ve yüz binlerce kişi tarafından izlenen video sonrası, Melek Yücel babası ile birlikte Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti. Videoyu izlediğinde çok duygulandığını ifade eden Yılmaz Büyükerşen “Eskişehirimiz 'Melek' gibi aklı başında, okuyan, araştıran evlatlara sahip olduğu için geleceğe dair büyük umutlar besliyoruz. İnanıyorum ki bu inanç ve kararlılık Eskişehir'e hiç bir kötülüğü yaptırmayacaktır” dedi.

Eskişehir’in çok güzel bir şehir olduğunu ve bu şehirde yaşamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Melek Yücel ise “Toprak Koruma Kurulu kararını verince çok üzüldüm ve böyle bir video çekmek istedim. Biz ailecek geçimimizi tarımdan sağlıyoruz. Bu santral yapıldığında bunun bizlere zarar vermeyeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Hep beraber karşı çıkarsak bu santrali yapamazlar, bizi zehirleyemezler. Lütfen bu santrali Eskişehir’e yapmayın” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.