Site Rengi

DOLAR 32,3433
EURO 35,1097
ALTIN 2.308,93
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Küpeli’den Ataç’a Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli’yi makamında ağırladı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli ve yönetim kurulu üyelerini misafir etti.

Ziyarette Başkan Ataç ve Küpeli, şehir meseleleri üzerine sohbet ederken Tepebaşı Belediyesi ile Eskişehir Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi’nin gelecekte yapabileceği işbirlikleri hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Buluşma hakkında bir değerlendirmede bulunan Küpeli, “Çok başarılı çalışmaları olan Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret ettik. Bundan sonra yapabileceğimiz işbirliklerini değerlendirdik, kendisi seçildiğimizden dolayı Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bizleri ziyaret etmişti. Bundan sonra şehrimize birlikte neler katabiliriz, daha başarılı neler yapabiliriz, bunları konuştuk. Kendisine misafirperverliği için de teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Ataç ise konuşmasında, “Sevgili Nadir Başkan, eksik olmasın bu nazik ziyaretini yönetim kuruluyla birlikte yaptı. Sayın Başkan benim çok eski yıllardan beri dostum. Tabi onun seçilmesiyle Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni bir dönem başladı. Kentle sanayinin bazı temassızlıkları var, onların yeniden tesis edilmesi için bir takım düşüncelerimiz oldu. Bundan sonra birlikte yürümemin yararını her iki tarafta kabul ediyor. Bu şekilde sohbet toplantısı oldu, kendisine tekrar tekrar başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.