Site Rengi

DOLAR 32,5798
EURO 34,9832
ALTIN 2.425,63
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Lokantacılar Odası’nda Seçimin Galibi Belli Oldu!

15.08.2019
A+
A-

Bugün yapılan seçimde Lokantacılar Odası'nın galibi 186 oyla Bahar Bilen oldu. 

Seçimde Bahar Bilen 186 oy, Hasan Kuzu 163 ve Sedat Yakan 152 oy aldı.

1 Mart tarihinde Lokantacılar Odası 25’inci Olağan Genel Kurulu’nda oy sayımında çıkan sahibe nedeniyle Yüksek Seçim Kurulu seçimin iptaline karar vermişti. 
Bunun üzerine 6 Mayıs’a ertelenen Lokantacılar Odası başkanlık seçimleri yenilendi.

İptal olan seçimin sonrasında Bahar Bilen, Sedat Yakan ve Hasan Kuzu yeniden Eskişehir Lokantacılar Odası başkanlığı için tekrar dan yarıştılar. Adaylar tekrarlanan seçimin güzel bir ortamda geçtiğini söyleyerek, sonucun Lokantacılar Odası için hayırlı olmasını dilediler. 

Hasan Kuzu: "Çok güzel bir seçim atmosferi yaşıyoruz. İnşallah sonucunda kazanan taraf Eskişehir ve Lokantacılar Odası esnaflarımız olacaktır. Tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.

Sedat Yakan “ Camiamıza hayırlı olsun. En ve esnafımız kazansın” dedi.

Bahar  Bilen: "Şehrimize ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Dostluk kazansın. Ben o gün kasıtlı bir şey olduğunu zannetmiyorum sanırım bir hata oldu ancak Sedat Yakan’la oylarımız başa baştı. 1 oy fark seçim sonucunu direkt etkileyeceği için seçim kurulu, seçimleri iptal etti. Dolayısıyla yeniliyoruz. Gayet güzel bir seçim oluyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.