Site Rengi

DOLAR 32,3669
EURO 34,9566
ALTIN 2.325,55
BIST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 19°C

Lösemi Tedavisi Gören Çocukları Hediyelerle Ziyaret Ettiler

Lösemi Tedavisi Gören Çocukları Hediyelerle Ziyaret Ettiler
17.01.2020
A+
A-

Eskişehir Melahat Ünügür Ortaokulu öğrencileri, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümünde yatan lösemi hastası çocukları hediyelerle ziyaret ettiler.
Eskişehir Melahat Ünügür Ortaokulu Sosyal Bilgiler öğretmeni Sibel Önal’ın önderliğinde başlatılan proje kapsamında; öğretmen Sibel Önal ve ortaokul öğrencileri birlikte ESOGÜ’nde yatan lösemi hastası çocukları hediyelerle ziyaret ettiler.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Önal: “Amacımız, lösemi hastası çocukların hastane odasında yalnız hissetmelerine engel olmak, toplumda farkındalık oluşturmak, lösemi hastalığının bulaşıcı bir hastalık olmadığını tedavi edilebildiğini, maske takmalarını, kendilerini dışarıdan gelebilecek virüslere karşı korumak olduğu bilincini yerleştirmektir. Bu tedavi sürecinde, lösemi hastası çocuklara biraz moral vermek, onların dünyalarını renklendirmek için yanındayız demek için başlattığımız bir projedir. O minicik yüreklerin gülümsemesi, her şeye bedel bir duygu olsa gerek. ESOGÜ Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümünde lösemi tedavisi gören çocuklara bir sürpriz yapalım istedik. ‘Maskemi takarım, Hediyemi kaparım’ adını verdiğimiz kampanya ile ESOGÜ Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümünde yatan birbirinden güzel sevgili çocuklarımız için hediyeler hazırladık. Öğrencilerimizle gidip gerekli tedbirleri alarak kontrollü bir şekilde sepetlere koyduğumuz hediyeleri, kendilerine ulaştırdık. Bizleri ve elimizdeki sepette hediyeleri gören o masum gözlerde ki heyecana şahit olmak ne güzel bir duygu’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.