Site Rengi

DOLAR 32,3773
EURO 35,0541
ALTIN 2.326,75
BIST 9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Mahmudiye Belediyesi ile ESKÜDER Arasında İşbirliği

15.08.2019
A+
A-

Mahmudiye İlçe Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ın Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) ziyaretinde, sanat alnında ortak çalışma yapılması yönünde işbirliği kararı alındı.

Ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı Gündoğan, "Bizler belediye olarak yol, su, kanalizasyon ve çevre temizliği gibi işlerin yanı sıra da kültür sanat çalışmalarına da ağırlık veriyoruz. Eskişehir'imizin kültürüne, sanatına değer katan sivil toplum kuruluşlarına ve sizlere her zaman destek olmaya çalışıyoruz. ESKÜDER'in kültür ve sanat çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sizleri örnek çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum'' dedi.
ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu ise, ''ESKÜDER'i yakın tarihte kurmamıza rağmen sanatın her dalından sanatçılarımızla bir araya gelerek Eskişehir'imizin birliği, beraberliği, dirliği, kültürü, sanatı ve bilinen bilinmeyen yerel değerleri için çalışmalarımızı bütün gücümüzle devam ettiriyoruz. Mahmudiye Belediye Başkanı olarak ziyaret etmenizden dolayı bizlere güç kattınız. Belediye olarak yapacağınız her türlü kültür-sanat etkinliğine, sanatçılarımızla destek olacağız'' diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Gündoğan, ESKÜDER Başkanı Durusu'ya plaket ve saat taktim etti. ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu'da, Şair Ramazan Terzioğlu'nun Başkan Gündoğan'a hitaben yazdığı ve okuduğu akrostiş şiiri takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.