Site Rengi

DOLAR 32,3263
EURO 35,1256
ALTIN 2.296,88
BIST 9.051,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Mahmudiye’de AK Parti’den MHP’ye Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Mahmudiye Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, AK Parti Mahmudiye İlçe Teşkilatı ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Mahmudiye İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe binasında gerçekleşen ziyarette karşılıklı birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Ziyarette konuşan AK Parti Mahmudiye İlçe Başkanı  Bünyamin Yiğit, “Seçim süreci başladı. Daha önce yaşadığımız yerel seçimlerden daha farklı bir seçime giriyoruz. İki partinin de ortak adayı olarak birlikte gece gündüz demeden seçim çalışmalarına yürüteceğiz. İlk ziyaretimizi size gerçekleştirdik. Gönüllerimiz bir. Basit bir siyasi çıkar, basit bir siyasi kaygı amacıyla bir araya gelmiş partiler değiliz. Cumhurbaşkanımız ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin bir araya gelmesindeki sebep, devletin bekası, milletin bekası içindi. Bizde inşallah bu birlikteliğe leke getirecek hiçbir harekette bulunmayacağız” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Kayalı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Bizim için en önce birlik ve beraberlik gelmektedir. Genel Başkanımız her zaman Cumhur İttifakına kim leke sürerse onu tüm imkânları kullanarak partiden uzaklaştırılması gerektiğini söylemektedir. Genel Başkanımız neredeyse bizde oradayız. Mustafa ARSLAN Cumhur İttifakının belediye başkan adayıdır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi Mahmudiye İlçe Yönetimi olarak üzerimize ne görev düşerse biz hazırız” ifadelerini kullandı.
AK Parti'den Mahmudiye Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Mahmudiye Belediye Başkan adayı Mustafa ARSLAN ise yaptığı konuşmasında “ Biz seçim çalışmasına Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret ederek başlıyoruz. Buradan ilçe, il yönetimlerimize teşekkür ediyorum. Teşekkürlerin en büyüğünü de AK Parti Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’ye ediyorum. Onlar sen ve ben demediler. Biz dediler. Bizde burada sen ve ben demiyoruz. Biz diyoruz. Biz demek için buradayız. Bu ülke bu birlikteliğin bereketini ve güzelliğini görmüş olacak. Bende Sayın Devlet Bahçeli’nin şu sözünü çok önemsiyorum. “Ülke olmadığı zaman neyin siyasetini yapacaksınız”. İki partimizi de bir araya getiren birliğimiz, beraberliğimiz, vatanımız, bayrağımız, milletimiz diye düşünüyorum. Allah nasip ederse 31 Mart 2019 seçimlerinde buradan güçlü bir ses çıkacak. Biz  kesinlikle belediye başkanlığını kazanacağız. Bundan zerre kadar şüphem yok. Çünkü biz sen, ben demedik. Biz dedik. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.