Site Rengi

DOLAR 32,4847
EURO 34,5827
ALTIN 2.482,13
BIST 9.566,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Masa Tenisi İçin Ortak Proje Geliyor

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Masa Tenisi İl Spor Temsilcisi Hasan Aktaş, Tepebaşı-Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile görüşerek ‘salon ve eğitim’ hakkında ortak bir proje hazırlama kararı aldılar.  
Yapılacak olan bu ortak bir proje ile masa tenisi branşını daha öne çıkarmak ve geliştirmek hedefleniyor. Eskişehir Masa Tenisi İl Spor Temsilcisi Aktaş hazırlanacak ortak proje ile ilgili yaptığı açıklamada, "Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Şahin Yıldız ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan ile okul sporları, salon, öğrenci ve öğretmenlerle branşımızın gelişmesi için neler yapabileceğimiz konusunu görüştük. Ayrıca çocuklarımızın sosyal ve bedensel gelişimi için sporun ne kadar önemli olduğunu dile getirdik. Salon ve eğitim hakkında birlikte daha detaylı ortak bir proje hazırlama kararı aldık. Akabinde, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ile görüştük. Kulüp kurma, salon ve sponsorluk konularında samimi bir konuşma gerçekleştirdik. Bir dernek adına kulüp kurmak için de kendisinden söz aldık" ifadelerini kullandı. 

Görüşmeler sonunda Aktaş, ortak projeye katkıda bulunanlara Masa Tenisi Federasyonu'nun rozeti ile raket ve top hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.