Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Masal Şatosu Akademisi Sona Erdi

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu’nun bir geleneğe dönüştürdüğü, bu yıl 4.’sü düzenlenen Çocuk Akademisi'nde eğitim gören çocuklar kursları başarılı bir şekilde tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

Her yıl düzenli olarak 7 farklı branşta eğitim veren Çocuk Akademisi'nde bu yıl Yaratıcı Drama, Nostaljik Çocuk Oyunları, Yaratıcı Düşünme Oyunları, Kutu Oyunları, Yaratıcı Yazma, Seramik ile Tasarım ve Yaratıcılık atölyelerinde eğitim gören çocuklar kursları başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı.

    Birbirinden farklı branşlardaki eğitimlerin bir arada sunularak verildiği ve 2 hafta boyunca süren akademide, 7-11 yaş arası çocukların katılımıyla sanat ve oyun pedagojisine yönelik eğitimler verildi. Ayrıca akademi süresi boyunca çocuklar için masal anlatımları, interaktif gösteriler ve gezi programları düzenlendi. Masal Şatosu'nda gerçekleştirilen 4. Çocuk Akademisi'nde, 7-11 yaş arası çocuklar için yaratıcılığı artırmaya yönelik takım oyunları da oynandı. Çocuk Akademisi’ni başarıyla tamamlayarak sertifika alan çocuklar, Çocuk Akademi’sinden çok memnun kaldıklarını ve atölyeleri çok sevdiklerini ifade ederek Büyükşehir Belediyesi yetkililerine kendilerine bu imkânı sağladıkları için teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Masal Şatosu’nda düzenlenecek olan etkinlikler hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların 0222 300 00 15 numaralı hattan kendilerine ulaşabileceklerini ifade ettiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.