Site Rengi

DOLAR 32,3773
EURO 35,0541
ALTIN 2.326,75
BIST 9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Masal şatosundan yaratıcı drama ve duyusal oyunlar atölyesi

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu’nda çocukların yarıyıl tatilinde keyif aldıkları birbirinden renkli sömestir atölyeleri sona erdi. ‘Her Şey Çocuklar İçin’ ilkesiyle çalışmalarını sürdüren Masal Şatosu’nda, 4-15 yaş arası çocuklar ve aileleri için pedagoglar, aile-çocuk yazarları ve sanatçılardan oluşan jürinin seçip onayladığı eğlenceli aktiviteler düzenleniyor.

Masal Şatosu’nda düzenlenen Yaratıcı Drama Ve Duyusal Oyunlar atölyesinde masallar eşliğinde yaratıcı drama çalışması yapıp kinetik kumla kendi minik figürlerini tasarlayan ve menekşe diken 4-5 yaşlarındaki çocuklar, aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçiriyor. Uzman eğitmenler tarafından yaptırılan aktivitelere çocuklarıyla birlikte katılım gösteren ebeveynler keyif aldıkları bu atölyeleri düzenledikleri için Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini ilettiler.

10 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan masal saati atölyesinde Kurbağa Prens masalı Masal Şatosu’nda çocukların dinletisine sunulacak. Devam eden atölyeler hakkında bilgi almak ve kontenjanlı atölye programlarına kayıt olmak isteyen aileler, 0222 300 00 15-16 numaralı hattan yetkililer ile iletişime geçebilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.