Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Meclis Üyesi Adayı, Atletizm Sporcusu Hüseyin Özgören…

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Seyitgazi Belediye Meclis Üyesi Engelli Adayı Hüseyin Özgören, Eskişehir'de ve ülke genelinde yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan ve aynı zamanda Düş Bahçesi Çocukları adında bir yardımlaşma topluğunun kurucu başkanıdır.

Atletizm sporcusu olan Özgören, 1980 afyon doğumlu, evli ve 2 kız babasıdır. Kendisi ve çalışmaları hakkında bilgi veren Özgören, "AK Parti'nin kurulduğu ilk günden itibaren Aydın Nazilli'de ve Odunpazarı Tepebaşı Mahelle başkanlarıyla çalışmalar yaptım. Emekli olduktan sonra ailemle Seyitgazi'nin Oynaş Mahallesi'nde damızlık hayvan yetiştiriciliği ve arıcık üzerine yatırımlar gerçekleştirdim. Engelli olmam halka hizmet etmeme engel değildir. Bu düşünce ile aldığım destekle Seyitgazi Belediye Meclis Üyeliği için AK Parti'den adaylık başvurusunu, Eskişehir İl Başkanlığı Seçim İşleri Başkanı Rabia Şeyda Sıkıer'e teslim ettim. Görev almam durumunda da sosyal farkındalık yardımlaşma ve sportif etkinliklerle Seyitgazimizi Yazılıkaya Mahallemizi koşu yarışlarıyla ülke genelinde sportif etkinliklerle tanıtmak sportif yerli yapancı sporcu turizimi bölgeye çekmek olacak" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.