Site Rengi

DOLAR 32,5289
EURO 34,9614
ALTIN 2.425,71
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Memur Alımları Devam Ediyor

15.08.2019
A+
A-

Memur alımı başvurusu devam eden Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, EPDK, KGK ve TEDAŞ 23 bin 330 memur alımı gerçekleştiriyor.

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı K.K.K. 13 bin sözleşmeli er alımı için başvurular alınıyor. En az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği ilan bulunmaktadır. Adaylarda aranan şartlar; askerliğini yapmış veya yapmamış olan kişiler başvuru yapabilmektedir. Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerinde istihdam edilebilecek sözleşmeli er Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gereklidir. 

Tarım Kredi Kooperatifleri Kütahya, Eskişehir, Bilecik, Uşak, Afyonkarahisar, Çanakkale, Bursa ve Balıkesir şehirlerine KPSS 60 puan ile 84 kooperatif görevlisi alımı ve ziraat mühendisi alımı yapılıyor. Alıma başvuru 25 Şubat 2019 pazartesi başlayıp 8 Mart 2019 tarihinde sona erecektir.
İŞKUR GSB 3.264 noter kura çekimi bekleniyor. Nihai liste'ye nasıl ulaşırım. Noter kurasında adı çıkan adaylar ilgili duyuruları takip ederek işbaşı yapabilecektir. İŞKUR'un ana sayfasına ulaşın. İş Arayan bölümünden kendi üyeliğinize giriş yapın. Açılan sayfada İş Başvurularım yazan bölüme tıklayın. Burada başvuru yaptığınız ilan gözükecek. Burada en başta ilan numarası olan yere (numaranın üstüne) tıklayın. Buraya tıkladığınızda ilan metnine ulaşacaksınız sayfayı en altta indirin. En alt tarafta nihai listeyi görüntüleyebileceksiniz.
Kamu Gözetimi Kurumu (KGK) 15 memur alımı ilanı yayınladı. Alım giriş yazılı sınav ve sözlü sınav ile yapılacaktır. Adaylar başvurularını online bir şekilde yapacaktır. Öğrenim durumları her başvuru için farklı olarak yayınlanmıştır.
Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Sınav başvuruları 25 Şubat 2019 tarihinde başlayıp, 11 Mart 2019 tarihinde saat 17.00 itibariyle sona erecektir. Başvurular elektronik ortamda yer alan “Sınav Başvuru Formu”nun yapılan açıklamalar çerçevesinde doldurulması suretiyle yapılacaktır.
MEB Milli Eğitim Bakanlığı yüksek maaşla sözleşmeli 13 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Alınacak personeller Ankara adresine alınacak olup başvurular elektronik ortamda yapılacaktır. MEB başvuru formu ve başvuru kılavuzu aşağıda bulunan link adresinde mevcuttur. Başvurular Bakanlığın İnsan kaynakları daire başkanlığına İnternet ortamından yapılacaktır.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK 24 kamu personeli alımı yapacak. Alım giriş sınavı ile gerçekleşecektir. Başvurular başlamış olup 4 Mart 2019 tarihi bitimine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular 25 Şubat 2019 da başlayacak olup 4 Mart 2019 Pazartesi günü saat 23:59‘a kadar internet adresinde yayımlanan "Başvuru Formu" eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır.
Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için noter kurası ile ilk defa ve yeniden atama kurası yapılacak. Yapılacak kura ile tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama yerleştirme iş ve işlemleri ilan edilen takvim çerçevesinde noter tarafından bilgisayar ortamında kura ile yapılacak.
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı SYDV KPSS 60 puan ile 2 memur alımı yapacağını yayınladı. Başvuracaklarda öğrenim durumu bölüm şartları verilmiştir. Alımı mersin ve Artvin şehirleri yapıyor. Mersin Tarsus Kaymakamlığı Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi İdari Bilimler Fakültelerinin ve İşletme Fakültelerinin İşletme, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi, Ekonometri, Uluslar arası Ticaret ve Lojistik bölümlerinin birinden mezun olmak. Başvuru 27 Şubat 2019 son gün olarak ilan edilmiştir.
Sanayi ve teknoloji Bakanlığı bünyesinde Bilgi İşlem Daire Başkanlığı biriminde görevlendirilmek üzere 25 bin lira maaşla bilişim personelleri istihdam edilecek. Bu kapsamda kıdemli Java yazılım uzmanı, sistem güvenlik uzmanı ve sistem uzmanı kadrolarına birer kişi alınacak. Alınacak bu personellerden Java uzmanı için 25 bin lira brüt ücret ödemesi yapılacak. Alım Yapılacak Pozisyonlar neler.
Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü TEDAŞ yüksek maaşla 10 kamu personeli alımı bay bayan adaylar arasından yapacak. TEDAŞ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No: 2 Kat: 13 06520 Balgat-Çankaya/ANKARA” adresine şahsen veya posta ile yapılabilir. Giriş sınavına katılmak için başvurular 15 Şubat 2019 tarihinde başlayacak olup 15 Mart 2019 tarihinde saat 17.00’de sona erecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.