Site Rengi

DOLAR 32,5541
EURO 34,7341
ALTIN 2.491,66
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Metin Güler: ‘Bu Kravatı Çıkarıyorum. Artık Herkesin Başkanıyım!’

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Ticaret Odası seçimlerinin galibi, 4 yıldır mevcudda başkan olan Metin Güler oldu. Ekibi ve gönül verenleri Güler'i tebrik etmek için sıraya geçti. Seçimin yapıldığı salondan dışarıya tezâhüratlarla, sevgi gösterileri ve alkışlarla çıkarıldı. Seçimin yapıldığı Cumhuriyet Anadolu Lisesi girişi önünde bir açıklama yapan Metin Güler, şöyle konuştu:

""

"Değerli arkadaşlar; öncelikle bu seçim sathında gecesini gündüzüne katarak bizle birlikte mücâdele eden tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür etmek istiyorum. Seçin sathı boyunca burada görev yapan sandık görevlilerine, emniyet güçlerine, çalışan ticaret odasının genel sekreterinden hizmetlisindene kadar herkese yürekten teşekkür etmek istiyorum. Seçimin sağlıklı bir ortamda yapılması için herkes elinden gelen çabayı ve katkıyı sağladı. Sonuç îtibariyle şu anda seçimin %85'ini almış durumdayız. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu câmia içerisinde ETO başkanı olarak şu ana kadar otalama 4 yıldan beri görev yapıyorum. Şu nettir ki; eğer içinizde Eskişehir sevdası, ülke sevdası varsa, yaptığınız işler de bu anlamda o şehre katkı sağladığına inanan, Eskişehir Ticaret Odası'nın değerli üyelerinin bugün gelip bu sandıkları patlamalarının temelinde en büyük unsur budur. Artık seçim bitmiştir. Bundan sonraki süreçte inşallah yapacağımız projeler artık daha da ön plana çıkmalı ve çıkacak. Ben burada seçim sathında rakip olarak çalıştığımız arkadaşlarımız var.  Onların da emeklerine, onların da sağlamış olduğu katkılarından dolayı seçimin bu nebze rahat ve güzel geçmesine katkı sağladıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Metin Güler bu cümleleri sarfederken elini kravatına götürerek, çıkardı ve sözlerine şöyle devam etti:
"Burada önemli olan nokta şu ki: artık bu kravatı çıkarıyoruz. Artık Eskişehir Ticaret Odası'nın, herkesin başkanıyım. Ayrı, gayrı yok arkadaşlar. Mesele, Eskişehir meselesi. Var gücümüzle inşallah bu mücadeleyi hep beraber vereceğiz. Bu kendi daha ileri noktalara taşımak için hep beraber uğraş vereceğiz. Ben, burada tekrardan gecesini gündüzüne katan çalışma arkadaşlarıma, öncelikle eşlerine, son bir yıldan beri inanılmaz  kendi işlerinden, ailelerinden, çocuklarından kendilerinden taviz vermek kaydıyla inanılmaz bir mücadele içerisine girdiler. Bu başarı, sizlerin başarısıdır.  Sizleri yürekten kutluyorum." diyerek sözlerini sonlandırdı.

""

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.