Site Rengi

DOLAR 32,5878
EURO 34,8455
ALTIN 2.503,43
BIST 9.678,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

MHP Eskişehir İl Başkanı Candemir’den ‘Berat Kandili’ Mesajı

MHP Eskişehir İl Başkanı Candemir’den ‘Berat Kandili’ Mesajı
27.03.2021
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Berat Kandili mesajı yayınladı. Başkan Candemir mesajında:
“On bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandilimizi idrak ettiğimiz bugünde Türk-İslâm âleminin kandilini en kalbî duygu ve dileklerle tebrik ediyorum.

Bu kıymetli gece maneviyatı, mağfireti, lütfû ve rahmeti ile İslâm âleminin günahlarından bağışlanması ve duâlarının kabulü için muazzam bir gündür. Bugün yüce Allah rahmeti ve mağfireti ile tecelli ederek, kullarının duâlarına icâbet ettiği mükafat kapılarını ardına dek araladığı bir zaman dilimidir. Bugünü en iyi şekilde değerlendirip ülkemizin içinde bulunduğu buhranlı döneminden felâha kavuşması için ellerimizi semâya, gönüllerimizi Rahman’a açarak bugünlerin geçmesi için duâ etmeliyiz. Çünkü; beraat kelime mânâsıyla bir zorluktan kurtulmadır. Bu zor günlerimizi de duâyla, sabırla, birlik ve beraberlik şuuruyla atlatacağız. Beraatımızı elimizi alanlardan olacağız inşallah.

Bu kutlu ve rahmet dolu gece Türk-İslâm âlemi olarak birliğimizin, beraberliğimizin perçinlenmesine daha sağlam ve güçlü bağlarla birbirine bağlanmasına; ülkemizin her türlü musibetlerden, afetlerden arınmasına, vatanımızın düşmanlardan korunmasına ve Türk Ordumuzun muvaffakiyet ile çıkmasına ve koronavirüs salgınını bilimin, ilmin ve duânın gücüyle yenmemize vesile olsun. Bu zorlu süreçte büyük bir özveri gösteren tüm sağlık çalışanlarımızın ve mücadeleye katkısı olan herkesin Allah yâr ve yardımcısı olsun. Ve ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yiğitçe kahramanlık mücadelesi veren Mehmetçiğimizin de Allah yâr ve yardımcısı olsun. Milliyetçi Hareket Partisi olarak dâima yanınızda olduğumuzu, duâlarımızın sizinle olduğunu bilmenizi isterim.

Ve son olarak şunları ilave etmek istiyorum: Berat Kandilimiz günahlarımızın affına, duâlarımızın kabulüne, milletimiz ve ülkemizin huzuruna, felâhına vesile olsun. Sağlıkla sıhhatle idrakîne varacağımız feyzinden nasipleneceğimiz bir kandil olsun.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.