Site Rengi

DOLAR 32,3740
EURO 34,9623
ALTIN 2.325,52
BIST 9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

MHP Eskişehir İl Başkanı Candemir’den ‘Öğretmenler Günü’ Mesajı

15.08.2019
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehirİl Başkanı İsmail Candemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Candemir mesajında:
"Öğretmenlik dünyada en fazla sorumluluk gerektiren, en ağır; fakat bununla birlikte en kutsal meslektir. Öğretmenlik meslekler içerisinde bir meslek değildir. Öğretmenlik bir insan yetiştirme sanatıdır. Anneden sonra insanın ilk ilham ve öğrenme kaynağıdır. Bu saygın mesleğin, bu sanatın temelinde sevgi vardır. Öğretme ve kavratma becerisi, sevgiyle birleştiğinde, öğretmen işinde mükemmel bir sonuca ulaşır. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk; ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz millet adını almak istidadını kazanmamıştır.’ sözüyle bu gerçeği en güzel şekilde ifade etmiştir.

Geleceğimizin teminatı ve en değerli varlığımız olan çocuklarımızın; Ülkemize, millî kültür ve tarihimize bağlı ve evrensel değerlere açık kişiler olarak yetişmeleri için, Eskişehir’de ve ülkemizin her yerinde fedakârca görev yapan öğretmenlerimize minnettarız. 

Bu vesileyle; Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Görevleri başında Şehit düşen Aybüke Yalçın’ın, Necmettin Yılmaz’ın ve ömrünü bu kutsal mesleğe aday tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum." ifâdelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.