Site Rengi

DOLAR 32,5998
EURO 34,8045
ALTIN 2.495,11
BIST 9.480,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

MHP Eskişehir İl Başkanı Candemir’den ”Yeni Yıl’ Mesajı

15.08.2019
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, ''Yeni Yıl' Mesajı yayınladı. Eskişehirli hemşehrilerinin ve Türk-İslâm âleminin yeni yılını kutlayan Candemir, 2018'de gerçekleşen önemli olayları da değerlendirdi.

MHP Eskişehir İl Başkanı Candemir'in mesajı şöyle:

2018 yılını acı tatlı olaylarla geride bırakıyor, yeni umutlar için 2019’a el uzatıyoruz. Ülkemizin içinde ve dışında dengeleri değiştirecek olaylarla bir yılı tamamladık. Önceki yıllarda olduğu gibi birlik ve beraberliğimiz zayıflatmak isteyenler yine boş durmamış, Ekonomik, terör unsurlarıyla saldırılarına devam etmiştir. 20 Ocak 2018 tarihinde başlayan Zeytindalı ve Afrin operasyonlarıyla Suriye’de bulunan terör örgütlerine Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından büyük bir darbe vuruldu. Mehmetçiğimizin kahramanca mücadelesi sonrası sınırımızdan 35km sonrası terörden temizlenerek sivil halkın yeniden huzura kavuşması sağlandı. Görülüyor ki, 2019’da Fırat’ın doğusuna çekilen terör örgütlerine yönelik operasyonlar devam edecek. Ülkemizi ve bekamızı tehdit edecek unsurlar bir bir ortadan kaldırılarak bölge feraha kavuşacaktır.

PKK ve FETÖ ile mücadele hız kesmeden devam ettiği bir yıldı. Şehrimizde kahreden bir cinayet olayı 5 Nisan’da Osmangazi Üniversitesi’nde yaşandı. FETÖcu diye suçlanan kişinin silahlı saldırısı sonrası aralarında Ülküdaşımız Fatih Özmutlu'nun da olduğu 4 evladımız hayatını kaybetti. Ucu nereye dokunursa dokunsun aktif olan FETÖcuların imhası kaçınılmazdır.

24 Haziran'da yeni bir dönemin başlangıcı olan Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi ve 27.dönem Milletvekili seçimleri için sandık başına gittik. Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisiyle Yenikapı ruhuyla hareket ederek Cumhur İttifakı kuruldu. 
Seçim sürecinde; MHP Eskişehir İl ve İlçe teşkilatları olarak 7 Milletvekili Adayımızla gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmadık. Seçim bildirgelerimizi, yapacaklarımızı tek tek anlattık. Kasım 2015’de kaybettiğimiz Milletvekilimizi tekrar kazanarak MHP Eskişehir’i temsil etmesi için Metin Nurullah Sazak Bey’i TBMM gönderdik. Yine şehrimizde Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan %46,5, Cumhur İttifakı %48,7 oy oranı alarak Türkiye’de de açık ara zillet ittifakını mağlubiyete uğrattık. MHP bitti, baraj altında kaldı, bizler için vekil çıkartamaz diyenlere tokat gibi cevabı halkın iradesi vermiş oldu.

Ülke olarak ekonomide büyük sınav verdiğimiz ve vermeye devam ettiğimiz bir yıldı 2018. Papaz bahanesiyle başlayan, Trump’ın ithal alüminyum ve çelik için koyduğu ek vergilerden etkilenmemek için mücadeleler verdik. Akabinde dış ilişkilerimizde yaşanan siyasi sorunlarda ekonomimiz büyük sıkıntılar yaşadı. Faiz ve stokçuluk boy gösterdi. Enflasyon oranları çok yüksek çıktı. Krizle mücadele etmenin yolu yerli üretime ve yerlilik çalışmaları başlanması gerektiğini, İthalatçı bir ülke değil, İhracatçı konuma geçilmesidir.

Eskişehirspor’umuz genç oyuncularımızın mücadelesiyle bizleri sevindirse de, içinde olduğu ekonomik kriz bizleri üzmektedir. Eskişehirspor siyaset üstüdür. Kentin domino taşıdır. Reklamıdır. Herkes taşın altına elini koyması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor, İstenilen ve özlenen Eskişehirspor’umuz 2019 yılında layık olduğu yerlere gelmelidir.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçiminde üretken belediyecilik anlayışıyla Eskişehir'de bulunan belediyelere yerel hizmetlerin zamanında, hızlı, ekonomik ve adil bir şekilde sunulduğu gayesine talip olan Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkan aday adaylarımız adaylık başvurularımız tamamlanmıştır. Eskişehir’in değişime ihtiyacı olduğunu bir kez daha dile getiriyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle; yeni ümitler ve yeni beklentilerle girilen yeni yılda öncelikle temennim ülkemiz, şehrimiz ve tüm dünyada huzurun, sevginin ve hoşgörünün egemen olmasıdır. Eskişehir’li hemşehrilerimin, Türk-İslam âleminin yeni yılını tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan sağlıklı, huzurlu ve esenlik içinde geçecek bir sene diliyorum. Ayrıca 2018 yılında şehit düşen kahraman Mehmetçiğimize, ebediyete intikal eden Eski il başkanlarımız Ömer Osman Yeler, Ahmet Korkmaz’a, dava arkadaşlarımız Şaban Temek ve Sezgin Yener başta olmak üzere vefat eden ülküdaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.