Site Rengi

DOLAR 32,5860
EURO 34,7910
ALTIN 2.412,82
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 28°C
Az Bulutlu
Eskişehir
28°C
Az Bulutlu
Sal 31°C
Çar 26°C
Per 22°C
Cum 26°C

MHP İl Başkanı Candemir: ‘‘Halkın İradesi ‘MHP Bitti’ Diyenlere Tokat Gibi Cevap Vermiştir’’

15.08.2019
A+
A-

MHP İl Başkanı İsmail Candemir, seçimlerin sonuçlanmasının ardından bir açıklama yaptı. Yazılı olarak verdiği açıklamada çarpıcı noktalara değinen Candemir: “ ‘Vekil çıkartamaz, baraj altında kalır, MHP bitti’ diyenlere tokat gibi cevap veren halkın iradesi sonrasında bu seçimin kazananı 49.yılında, 49 milletvekili ile TBMM’nde temsil edilecek olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Bilge Lider Devlet Bahçeli’dir” dedi.

Candemir’in açıklamaları şöyle:

“Cumhur İttifakı'nın hem Eskişehir'de hem Türkiye'de açık ara farkla zafer kazanmasının ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin sandıktan güçlenerek çıkması tarafımızca memnuniyetle karşılandı. Milli ve yerli bir süreç olan ‘Cumhur İttifakı’ ve “Önce Ülkem ve Milletim” anlayışla çıktığımız 24 Haziran seçimlerinde hedefimiz olan 1 Kasım 2015 yapılan seçimlerde kaybettiğimiz milletvekilimizi, vekiller olarak TBMM’ne göndermekti. 

Milletimizin iradesi ve tercihleri sonrasında Eskişehir’de Cumhur ittifakı %48,37 oy alarak 4 milletvekili çıkartmıştır. MHP 56.348 oy ile %10’luk oranla da 1(bir) milletvekilliyle mecliste temsil hakkını kazandık. Bu sonuçlarla sonrasında Milletvekilimiz Metin Nurullah Sazak şehrimizi TBMM’de temsil edecektir. Eskişehir’imize, ülkemize hayırlı olsun.

‘Vekil çıkartamaz’ (diyenlere), baraj altında kalacağımızı söyleyenlere, ‘MHP bitti’ diyenlere tokat gibi cevap veren halkın iradesi sonrasında bu seçimin kazananı 49.yılında 49 milletvekili ile TBMM temsil edilecek olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Bilge Lider Devlet Bahçeli’dir.

Yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor, Bizlerle birlikte sahada gecesini gündüzüne katan, durmaksızın, yorulmadan sokakları arşınlayan bütün teşkilat kadrolarımıza, milletvekili adaylarımıza, ülküdaşlarımıza, basınımıza ve seçim süresince bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” sözlerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.