Site Rengi

DOLAR 32,3773
EURO 35,0541
ALTIN 2.326,75
BIST 9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

MHP İlçe Başkanı Kahveci: ‘Odunpazarı Belediyesi Gün Geçmiyor ki Başka Bir Skandalla Adını Duyurmasın’

15.08.2019
A+
A-

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Rıza Kahveci, dün DP’li Hüseyin Özcan’ın Odunpazarı Belediyesi yetkililerine ve Kazım Kurt’a yönelik iddialarına ilişlin açıklama yaptı. Odunpazarı Belediyesi için “gün geçmiyor ki başka bir skandalla adını duyurmasın” diyen Kahveci, belediyeyi haraca bağlayanlar için “Kurtlar Vadisi” vurgusunu yaptı.

Kahveci’nin açıklaması şöyle:                                   “Odunpazarı Belediyesi gün geçmiyor ki başka bir skandalla adını duyurmasın. Defineci personeller mi desek, ‘Kurtlar Vadisi’ misali belediyeyi haraca bağlayanlar, yeşilliğin boy gösterdiği Hamamyolu’nda kestiğiniz ve kurumaya mahkum ettiğiniz ağaçlar, vatandaşa çifte asfalt paraları, daha onlarcası…

Geçen hafta kendisini yerel bir internet sayfasında ‘milliyetçi’ olduğunu yazdıran Sayın Kurt, bölücü örgütün propagandasını yapan bir partiye otobüs tahsis ettiğini, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı operasyonuna karşı olduğunu da unutmadık. Özel Kalem Müdürü olan arkadaşının ilk atandığında sapanlı resimlerini ve bugün de aynı şahsın PKK terör örgütü adına afiş asarken yakalanıp ceza yemesine de şaşırmadık. Bizler Odunpazarı Belediyesi’ni Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parti olan CHP’li bir belediye biliyorduk. Lakin görüyoruz ki belediyenin içine bilinçli olarak HDPli, sivil PKK’lıların kadrolaştığını görünüyoruz. Partinizin milliyetçilik ve devletçilik ilkelerinize bir kez daha ihanet ettiğiniz ortadadır.

Akıllara durgunluk veren ve bir kamu kuruluşunda yaşanan bu vahim olaylar aslında kurumun nasıl idare edildiği ile ilgili de gerçek bir fotoğraf koyuyor önümüze… Yukarıda belirtilen tüm bu iddiaların araştırılıp bir an önce gereğinin yapılması için Cumhuriyet Başsavcılığı ve İçişleri Bakanlığı’nı göreve davet ediyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm bu iddiâların takipçisi olacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.