Site Rengi

DOLAR 32,3205
EURO 35,0717
ALTIN 2.280,74
BIST 9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Rıza Kahveci: ” Ata topraklarımızı yedi düvele karşı savunduğumuz Çanakkale, Anadolu insanının iman dolu yüreğindeki mayadır ”

15.08.2019
A+
A-

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Rıza Kahveci 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili yayımladığı mesajında, ''Milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir destandır'' dedi. Başkan Kahveci, Çanakkale Zaferi ile ilgili mesajında büyük zaferin 103'üncü yıl dönümünü kutladıklarını hatırlatarak, ''Milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir destandır. Ata topraklarımızı yedi düvele karşı savunduğumuz Çanakkale, Anadolu insanının iman dolu yüreğindeki mayadır. Çanakkale, milletimizin şehadet arzusunda adeta bir sembol olmuştur. Türk milletinin istiklali uğruna nelerini feda edebileceğinin bir kanıtıdır. Anadolu topraklarında yaşamak hiçbir zaman rahat olmamıştır, zira bu topraklar atalarımızın kanlarıyla sulanmıştır'' ifadelerini kullandı. Vatanı ve istiklali için canını feda etmekten tarihin hiçbir safhasında geri durmayan Türk milletinin bugün de aynı asil kanı damarlarında taşıdığına dikkat çeken Kahveci şu ifadeleri kullandı: ''Yakın zamanda 15 Temmuz'da verdiğimiz büyük sınav, vatan sevdamızın zirvesidir. O gün mermilere göğsünü siper eden halk, bugün de tanklara, uçaklara karşı koymasını bilmiştir. Şimdiyse ülkemizin bütünlüğünü tehdit eden terör unsurlarını temizlemek ve sınırlarımızın güvenliğini sağlamak adına Afrin'de Zeytin Dalı Operasyonunda destan yazan askerimiz, tüm mazlum coğrafyalara da umut olmuştur. Atalarımızın yüzyıllarca adaletle yönettiği, barış ve esenlik diyarı olan topraklar, bugün emperyalist güçler tarafından işgal edilmiş, masum halkı adeta kan ağlamaktadır. Tarih bize önemli ve zor bir görev yüklemektedir. Son kale Türkiye'dir. Bu bilinci yaymak ve sadece ülkemiz değil, mensubu bulunduğumuz İslam coğrafyasında söz sahibi olarak akan kana dur demek zorundayız. Biz Çanakkale şehitlerinin torunları olarak onların emanetinin arkasındayız. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümünde bu vatanı, bayrağı ve istiklali bizlere mukaddes bir emanet olarak bırakan Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere, geçmişten bugüne gerek istiklâlimiz gerekse bölünmez bütünlüğümüzü müdafaa uğruna kendini feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.