Site Rengi

DOLAR 32,5170
EURO 34,5603
ALTIN 2.485,49
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 14°C
Cts 19°C

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Komar: ‘Ağustos Ayı Zafer Ayıdır’

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Komar: ‘Ağustos Ayı Zafer Ayıdır’
29.08.2020
A+
A-

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Komar mesajında şu sözlere yer verdi: “Ağustos ayı, milletimiz için zaferler ayıdır. 30 Ağustos 1922 tarihi, aziz milletimizin hiçbir zillet ve esareti kabul etmeyeceği, bağımsızlığını ve hür yaşama iradesini sonu ne olursa olsun hiçbir surette terk etmeyeceğini tüm cihana güçlü bir şekilde haykırdığı günün adıdır.

Büyük Taaruz Zaferi, Anadolu insanının; kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekûn verdiği onurlu bir mücadelenin eseridir. Bu zafer, en zor şartlarda milletimizin yeniden dirilişinin, yeniden ayağa kalkışının, yeniden geleceğine sahip çıkışının sembolü olmuştur.

Aziz Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı bu kutlu mücadele sayesinde vatan toprakları işgalden kurtarılmış, milletimiz, yeni bir devlet kuracak güç ve motivasyonu kendinde bulmuş, bağımsız, çağdaş ve saygın olan Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur.
Tarih boyunca, gücünü birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin sahip olduğu mukaddes değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenme anlayışı ve Büyük Taarruz Ruhu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız zorlukları aşmamızda en büyük güvencemiz olacaktır.

30 Ağustos’ta Türk milletinin istikrarlı, kararlı ve inançlı duruşu karşısında hiçbir başarı elde edemeyeceklerini anlayan işgal kuvvetleri, bundan 100 yıl önce olduğu gibi bugün de hala Anadolu’yu parçalamak, Türkiye Cumhuriyeti Devletini güçsüz kılmak için ellerinden gelen her türlü oyunu oynamaya devam ediyorlar.

Karadeniz’de doğalgaz bulmamız, Akdeniz’de devam eden sondaj çalışmalarımız karşısında enerji alanında dışarıya olan bağlılığımızın artık sona ereceğini gören malum zihniyet, dün olduğu gibi bugün yine bir araya gelerek Türkiye’ye karşı birlik olmaya ve provokasyon yaratmaya başlamışlardır.

Ancak, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, milletimizin dirayeti, birlik ve beraberliğimiz ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilelebet payidar olmasını sağlayacağız.

Tüm dünyanın zorlu bir sınavdan geçtiği, Covid-19 Pandemisinin tüm dünyayı etkisi altına aldığı bu dönemde, gücümüzü tarihimizde olduğu gibi birlik, beraberlik ve kardeşliğimizden alarak bu badireyi inşallah atlatacağız. Yeter ki, virüsün yayılımının arttığı bu dönemde gevşemeyelim; doğru maske kullanımına, sosyal mesafeye, el hijyenine azami ölçüde riayet edelim. Unutmayalım, hasta sayısını düşürecek olan aldığımız tedbirlerdir.

Bu vesileyle, vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu topraklarda hür ve bağımsız olarak kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, istiklal savaşının tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha minnet, rahmet ve şükranla anıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.