Site Rengi

DOLAR 32,4946
EURO 34,8157
ALTIN 2.473,06
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Komar: ‘Polislerimiz Huzur ve Güvenin Teminatıdır’

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Komar: ‘Polislerimiz Huzur ve Güvenin Teminatıdır’
06.04.2020
A+
A-

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar “Türk Polis Teşkilatının 175.Kuruluş Yıldönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Komar, mesajında şu sözlere yer verdi: “Ülkemiz içinde güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. Yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Vatandaşlarımızın huzur ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, her türlü zorluğa göğüs gören Emniyet Teşkilatımız, yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için görevlerini bugüne kadar layıkıyla yerine getirdiği gibi bundan sonra da  şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla en iyi şekilde devam ettirecektir. Adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini yerine getirme gayretinde olan polislerimiz, sadece suçluyu yakalamakla değil, suçun önlenmesi noktasında da gece gündüz demeden çalışmaktadırlar.

Polis Teşkilatımızın 175. Yılında ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki tüm amir ve memurlarımızı kutluyorum. Polisimize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen saygıdeğer vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; görevini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan emniyet teşkilatımızın her kademesindeki çalışanlarına aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluk ve hayırlı görevler diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.