Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Komar: ‘Ülkemizin En Değerli Hazinesi Emektir’

15.08.2019
A+
A-

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Komar mesajında; emeğiyle, alın teriyle, üretimiyle ülkemize değer katan çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü tebrik ettiğini kaydetti.

1 Mayıs İşçi Bayramı’nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulunan Başkan Komar:                      “1 Mayıs İşçi Bayramının, adından da ifade edildiği şekliyle toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını diliyorum.
Bir ülkenin gelişmesinin en önemli unsurları arasında üretim, emek ve alın terinin geldiğini belirterek, "Çalışmak, üretmek, ülke ekonomisine katkı sağlamak alın teri dökmek kutsal bir faaliyettir. Türkiye'nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Ülkemizin en değerli sermayesi emektir.

Bizler millet olarak, her şartta emek veren kadın, erkek, genç, işçi ve emekçilerin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Her alandaki gelişmede ve ekonomik kalkınmada emeğin ve üretimin ne kadar önemli olduğunu, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız.

Bizlerin de arzusu, iş güvenliği ve sağlığının iyi bir derecede olduğu ortamlarda çalışmalarıdır. Aramızda sevgi, saygı, birlik ve beraberliğimizin oluşmasına vesile olması dileğimle birlikte, 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında, huzur içerisinde geçeceğine olan inancımla, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.