Site Rengi

DOLAR 32,3307
EURO 35,0310
ALTIN 2.282,61
BIST 8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

MHP Odunpazarı’ndan Muhtarlara Ziyaret

MHP Odunpazarı’ndan Muhtarlara Ziyaret
29.01.2020
A+
A-

MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı muhtarlık ziyaretlerine hız verdi. İlçe Başkanı Mustafa Komar ve İlçe Yöneticileriyle birlikte mahalle muhtarlarını ziyaret ederek o mahalle hakkında istişarelerde bulunuyorlar. Bugünkü ziyaretleri kapsamında Emek, Erenköy, Huzur ve Çankaya Mahallelerine giden Komar, ziyaretleri ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Mahalle muhtarlıkları o mahallede yaşayanlar için ilk ulaşacakları resmi kurumdur. Muhtarlarımızda mahalle deki sıkıntıları yetkili mercilere ulaştıracak ilk kişidir. Gördük ki her mahallenin kendine göre sıkıntıları ve dertleri var.Bizlerde muhtarlarımızı ziyaret ederek o mahalle deki sıkıntıları tek tek not alarak rapor haline getiriyoruz. Bu hazırladığımız raporları yetkili mercilere ulaştırarak halkımızın mahalledeki sıkıntılardan bir an önce kurtulmalarını sağlamak istiyoruz. Vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda yaşamalarına bir nebze de olsa yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize.

Bugün Erenköy, Emek, Huzur ve Çankaya Mahalle Muhtarlarımızı ziyaret ettik. Bu ziyaretler yarından itibaren Odunpazarı Belediyesine bağlı tüm mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek devam edecektir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.