Site Rengi

DOLAR 32,5842
EURO 34,7966
ALTIN 2.501,77
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

MHP Tepebaşı İlçe Başkanı: Tankın önüne millet iradesi sere serpe yattı

15.08.2019
A+
A-

Mhp Tepebaşı İlçe Başkanı Çanakkale Zaferi hakkında mesaj yayınladı. 

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Tepebaşı İlçe BaşkanıUğur Yüceses Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün anlam ve önemine dair mesaj yayınladı.  Yüceses yayınladığı mesajda:  " Büyük Türk milletinin bekası, huzur ve esenliği için şehadet mertebesine erişmiş tüm vatan evlatlarının saygı, şükran ve rahmet ile anıldığı bugün, aynı zamanda şehadetle kazanılmış Çanakkale Zaferinin de kutlandığı gündür. Yüksek vatan sevgisi, millet aşkı ve bağımsızlık heyecanının zirveye ulaşarak şehitlikle taçlandırıldığı bu savaşlar ile büyük Türk Milleti, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı için neleri göze alabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Çanakkale Savaşları, sıradan bir askeri müdahale ve mücadele değil, artık Anadolu’ya da yönelmiş olan tehdidin sabır sınırlarını zorladığı yıllarda, büyük Türk milletinin gösterdiği yüksek fedakarlığın ve kahramanlığın abidesi olmuştur. Çanakkale Savaşları, uzantıları 20.nci yüzyılı aşarak geleceği de etkileyen küresel dengelerin çarpıştığı yeni bir dönemin habercisidir. Türk milleti bu savaşla, gelişen süreci derinden etkilemiş, kendisine biçilen geleceği reddederek güç dengelerinin arasında onurlu yerini kısa sürede almayı bilmiştir. " ded. 15 Temmuz kanlı ve hain darbe girişimini de altını çizen İlçe Başkanı: " Bu savaşlar ile aziz milletimiz, birkaç yıl sonra kurulacak olan yeni Türk Devletinin egemenlik sınırları hakkında tüm dünyaya bir ihtarda bulunmuş, üç kıtaya yayılmış imparatorluk topraklarından verebileceği son taviz sınırlarını açıkça ilan etmiştir. Bu duruş ve kararlılık bugün de tarihi hafızası silinmiş olanlara açık bir uyarı olmalıdır.Bu milli kararlılık ve milli duruş, büyük Türk milletinin Türkiye Cumhuriyeti ile yeniden doğuşu ile sonuçlanacak olan Kurtuluş Savaşının da kesin bir işareti olmuştur. FETÖ, Anadolu’yu ele geçirmek maksadıyla yüzyıllardır pusuda bekleyen muhasım odakların, müstevli emellerin kızgın maşası, karanlık parçasıdır.

Savaş uçaklarımızı gasp edip tepemizden bomba attılar.

Helikopterlerimizi kaçırıp üzerimize kurşun yağdırdılar.

Milli birliğimizi çözmek, milli bünyemizi çürütmek istediler.

Askeri askere, askeri polise, polisi askere kırdırıp iç savaşa hizmet ettiler.

Türkiye böylesi bir ihaneti hiçbir savaşta görmedi.

Hiç kuşkunuz olmasın, 15 Temmuz bir Haçlı operasyonuydu.

Planlaması ise Pensilvanya’daki hoca kılıklı hain ve arkasından itekleyip kumanda eden güçler tarafından yapılmıştı.

 Cüzdanlarına bir dolar koyup baylockla haberleşen, himmet kuyruğuna girip aziz milletimizin kuyusunu kazmaya yeltenen şerefsizlere Türk milleti boyun eğmedi.

Tankın önüne millet iradesi sere serpe yattı.

 248 şehit vermek pahasına, masum kardeşlerimiz kurşunların karşısına inançla çıktı.

En az dün kadar, bugün de milletimizin bekası için ihtiyacımız olan “Çanakkale Ruhu”nun nesillere kazandırılması milli geleceğimiz açısından hayati derecede önem arz etmektedir. Bu özel gün münasebetiyle, tarih boyunca vatan ve millet sevdası ile Dünyanın her yerinde şehit düşmüş ecdadımıza; bugün milli birlik ve beraberliğimize musallat olan bölücü faaliyetlerle mücadelede milletin bekası ve esenliği uğruna can vermiş evlatlarımıza en derin şükran ve minnet hissiyatımla Cenab-ı Allah’tan rahmet dilerim. " ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.