Site Rengi

DOLAR 32,3640
EURO 34,9533
ALTIN 2.325,55
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Yüceses’ten Ataç’a ‘Şehit Kanı’ Cevabı

15.08.2019
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses, CHP'li Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın: “Hiçbir zaman şehit kanı üzerinden siyaset yapmadık.” sözlerine cevaben bir basın açıklaması yaptı.

Yüceses açıklamasından şu ifâdeleri kullandı:
“Milli beka açısından Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden biri olacak 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala, sandıkta hezimete uğrayacaklarını anlayan CHP'li Belediyelerde ki telaş dikkatlerden kaçmamaktadır.

Son olarak, Eskişehirli şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldiği kahvaltı programında CHP'li Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç; ''Hiçbir zaman şehitlerimiz üzerinden siyaset yapmadık. Onların sadece ve sadece mutluluğu, esenliği için çalışmalarımızı sürdürdük ve neticesinde aramızda çok iyi ilişkiler gelişti. Biz her zaman terörün karşısındayız, lanetliyoruz. Hayatımız boyunca da bu şekilde davrandık.'' demiştir. Sayın Ataç bu sözleriyle partisinin ve kendisinin zaaflarını örteceğini, bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP'yi kolladıklarını ve ittifak yaptıklarını gizleyebileceğini düşünüyorsa, büyük yanılgı içindedir.

Sayın Ataç'a hatırlatalım;
Tutuklu HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş değil mi: ''Biz daha önder Apo'nun heykelini dikeceğiz, PKK'yı terör örgütü olarak tanımlamıyoruz'' diyen ve bu sebeple ''Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak,terör örgütü üyesi olmak,örgüt adına suç işlemek,örgüt propagandası yapmak, Türkiye Cumhuriyeti devletini aşağılamak” iddialarıyla halihazırda yargılanan!

Tutuklu HDP eski eş başkanı Figen Yüksekdağ değil mi ''Biz sırtımızı YPG'ye,YPJ'ye ve PYD'ye yaslıyoruz'' diyen ve bu sebeple "Örgüt yöneticiliği,örgüt propagandası yapmak,toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa muhalefet,halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve suç işlemeye tahrik" iddialarıyla halihazırda yargılanan! 

HDP Milletvekili Abdullah Zeydan değil mi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yönelik olarak ''PKK'nın öyle bir gücü var ki sizi tükürüğüyle boğar'' diyen ve bu sebeple ''terör örgütüne yardım etme ve terör örgütü propagandası yapma'' suçlarından ceza alan!

HDP Merkez Yürütme Kurulu değil mi,Ayn el-arap(Kobani) bahanesiyle, 6-7 Ekim 2014'de PKK yandaşlarını sokağa çağıran ve bu sebeple 35 şehrimize yayılan olaylarda, ikisi polis ellinin üzerinde ölüme,yüzlerce polis ve vatandaşımızın yaralanmasına sebep olan! Sadece bu örnekler bile, HDP'nin bölücü terör örgütü PKK ile iş birliğini ispata yeter!

Peki, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi siz değil misiniz: ''HDP'nin de barajı geçmesi çok önemli, o ciddi bir demokrasi desteği olacak. Çünkü şimdi HDP'yi her zaman PKK'yla yönlendiriyorlar, böyle bir şey son derece yanlış'' diyen!?

Sayın Ataç;
PKK ile ilişkisi sabit olan HDP'yi sahiplenen yukarıdaki sözlerinize mi,yoksa, şehit aileleri ve gazilerimize yönelik olarak,koltuğunuzu kaybetmemek uğruna söylendiği açıkça ortada olan ''terörün karşısında olduğunuz ve hayatınız boyunca bu şekilde davrandığınız'' masalına mı inanalım!

HDP Kongresinde PKK marşında saygı duruşunda bulunmaktan, PKK'ya yardım ettiği için kayyum atanan HDP'li belediyelere sahip çıkan kişiyi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde İzmir'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak göstermeye kadar, PKK'nın siyasal uzantısı HDP ile içli dışlı olduğu bir çok kez görülmüş olan partinizce olmayabilir ama ''Beka İçin Milli Karar Cumhur İçin İstikrar'' anlayışı ile seçim işbirliği yapan Cumhur İttifakı için ''terör bir beka sorunudur.''

Adı sözde millet ama aslında zillet ittifakıyla seçimleri kazanamayacaklarını anlayan, aziz milletimizin gözünde millilik ve Atatürk'ün partisi olma hüviyetini çoktan kaybetmiş CHP'nin, türlü yalanlarla şehitlerimiz ve gazilerimiz ile aileleri üzerinden oy devşirmeye çalışmaları nafiledir,yüce milletimiz gibi tüm Eskişehir seçmeni de olup bitenin farkındadır ve sandıkta demokratik yollardan gerekli cevabı verecektir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.