Site Rengi

DOLAR 32,3675
EURO 34,9594
ALTIN 2.325,20
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

MHP’de Eskişehir’in En Büyük Mahallesine 4 Kişinin Ataması Yapıldı

MHP’de Eskişehir’in En Büyük Mahallesine 4 Kişinin Ataması Yapıldı
04.10.2020
A+
A-

MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı mahalle başkanı atamalarına titizlikle devam ediyor. Bugün de Eskişehir’in en büyük mahallesi olan Emek Mahalle Başkanları atandı.

MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı’nca yapılan açıklamada; yerel ve genel siyasette: “Milliyetçi, Ülkücü Hareketi iktidara taşımak, ülkemize ve yüce Türk Milletine hizmet etmek, Eskişehir’li hemşehrilerimize daha kolay ulaşmak, dertlerine ortak olmak ve sıkıntılarına çözüm bulmak adına çalışmalarına devam ediyor” ifadelerine yer verildi. Bu azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren MHP Odunpazarı İlçe Teşkilat Başkanı Hakan Karakaya: “Emek Mahallesi şehrimizin en büyük Mahallesi, biz de vatandaşlarımıza daha yakın olabilmek ve sorumluluk alan arkadaşlarımızın da daha özverili çalışabilmesi, her kesime daha çabuk ulaşılması için Emek Mahallesi’ni 4 bölgeye ayırdık. Her bölge başkanı kendi sorumluluk alanlarında üstüne düşen görevi layıkıyla yapacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

Toplantıda Odunpazarı İlçe Başkanı Komar da şunları söyledi: “Amacımız ve gayemiz öncelikle şehrimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmek. Kendilerine daha kolay ulaşıp sorunlarını ve sıkıntılarına daha çabuk vâkıf olabilmek, bölgemizin sorunlarını gündeme getirerek çözüm noktasında faydalı olabilmektir. Gayemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kimsesizlerin kimsesi, duyulmayan hemşehrilerimizin gür sesi olmaktır. Bu sebeple sokak sokak, kapı kapı dolaşarak çalışmalarımıza devam edip, her vatandaşımıza dokunup, yine her vatandaşımıza ulaşacağız. Almış olduğunuz görevlerde hepinize başarılar diler, yapacak olduğunuz hizmetler için şimdiden teşekkür ederim” dedi.

Konuşmanın ardından kendilerine Kur’an-ı Kerim ve bayrakla beraber yetki belgeleri verilen Emek Mahalle başkanlarının rozetleri takılarak yapılan duanın ardından görevlerine başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.