Site Rengi

DOLAR 32,6019
EURO 34,7822
ALTIN 2.410,06
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

MHP’de Kadir Bıyık’tan Sonra Dr. Kayıhan Çağlar da Aday

15.08.2019
A+
A-

MHP İl Başkanı Kadir Bıyık’tan sonra 7 Haziran 2017 seçimlerinde 2. Sıra milletvekili adayı olan Op. Dr. Kayıhan Çağlar 24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçimde MHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

MHP İl Başkanı Kadir Bıyık’tan sonra 7 Haziran 2017 seçimlerinde 2. Sıra milletvekili adayı olan Op. Dr. Kayıhan Çağlar 24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçimde MHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

7 Hizaran seçimlerinde MHP’nin ikinci milletvekilliğini kıl payı farkla kaybettiğini ve kısmet olmadığnı belirten MHP Eskişehir Milletvekili aday adayı Çağlar, “Her ne kadar geçen üç sene içerisinde hemşerilerimize sağlık sektöründe hizmet vermeye devam etmiş olsak da; bizatihi sesini, nefesini ve canını 18 seneden beridir şahsımıza büyük bir güven duygusu ile emanet eden hemşerilerimizin her alanda derdine ortak olmak, çözüm aramak ve netice almak arzumuz ve heyecanımız ile nerede kalmıştık diyoruz” dedi. 

Her hal ve şartta, hiçbir kimse; MHP’siz bir siyasi yaşam ve Milliyetçi Hareketsiz bir sosyal hayat düşünmemesi ve  plan yapmaması gerektiğini vurgulayan Çağlar, “ Hiçbir koşulda MHP’ye rağmen; Türkiye, Türk milleti ve Türk dünyası ummamalıdır. Çünkü Hakk için MHP’de Şehitlerimizin hakkı vardır! Başbuğ Alparslan Türkeş’in ‘Biz Allah tarafından bir imtihandan geçiyoruz, bu imtihandan aramızda kalanlar da olacak, geçenler de, ama biz davamızdan ve yolumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz…’ şiarından hareketle doğdum, büyüdüm, yaşıyor ve öleceğim; hasılıkelam 48 yıldır, Başbuğ Alparslan Türkeş’in izindeyim” diye konuştu.

Eskişehirlilerin hizmetinde olmak için yetki istemek üzere, 24 Haziran 2018 27. Dönem Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçiminde Eskişehir seçim bölgesinden MHP’den Milletvekili aday adayı olarak müracaatı yaptığını ve 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde MHP’ye ve adaylarına destek isteyen Çağlar şunları söyledi:
“MHP Genel Merkezimizin tayin edeceği adaylarımıza bunun bir bayrak yarışı olduğunu, bu hareketin ve davanın hiçbir suretle ölmeyeceğini, davaların kişilerle kaim ve daim olmadığını ve hedefin başarıyı daha ileriye götürmek olduğunu ifade ederek, aday adaylarımıza ve teşkilatımıza muvaffakiyet ve muzafferiyet diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.