Site Rengi

DOLAR 32,3583
EURO 34,9921
ALTIN 2.326,20
BIST 9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

MHP’den AK Parti’ye ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ramazan Ayva ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin’i ziyaret ettiler. 
AK Parti Bozüyük İlçe Başkanlığının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı sonrasında gerçekleşen ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyarette Başkan Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, “Bizler iki ayrı siyasi parti olsak da vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletin bekası konusu ortak davamızdır. Bizi diğerlerinden ayıran da budur” ifadelerine yer verdi. 
Başkanlar Ramazan Ayva ve Mesut Çetin, gündemdeki konular hakkında görüş alışverişinde bulundular. Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı harekatı değerlendirildi. Türkiye gündeminde geniş yer bulan AK Parti-MHP milli mutabakatının akabinde gerçekleşen bu ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, "Öncelikle şahsıma ve partimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakadan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Milliyetçi Hareket Partisi ile birçok değerimizin örtüştüğü bir gerçektir. Milli mutabakat açıklamalarının ardından yapılan görüşmeler toplumda ciddi bir karşılık buldu ve buna her iki siyasi partinin gönüllüleri ve yöneticileri de yeşil ışık yaktı. Liderlerimiz yerli ve milli duruşuyla aslında dünyaya ve Türkiye düşmanlarına meydan okuyor. Bizler iki ayrı siyasi parti olsak da vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletin bekası konusu ortak davamızdır. Bizi diğerlerinden ayıran da budur” dedi.
MHP ilçe Başkanı Ramazan Ayva da “Biz liderlerimizin aldığı kararların arkasındayız. Milliyetçi Hareket Partisi bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da ülke menfaatlerinin gereğini görev addeder” dedi. 
AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ramazan Ayva ve ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.