Site Rengi

DOLAR 32,3256
EURO 35,0914
ALTIN 2.298,82
BIST 8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

MHP’den ‘Doğu Türkistan’ Açıklaması

MHP’den ‘Doğu Türkistan’ Açıklaması
04.12.2019
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Fuat Kozak, bütün dünya devletlerinin Doğu Türkistan’daki iğrenç ve insanlık dışı olaylara gerekli hiç bir müdahalede bulunmayıp adeta olaylara seyirci kaldığını belirtti.

Türk Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olan Fuat Kozak, konuyla ilgili açıklamasında, Doğu Türkistan’ın kanayan yara olduğunu belirtti. Kozak: “Her nedense dünyanın duymazdan ve görmezden geldiği dünya tarihinin en büyük soykırımları işkenceleri ve psikolojik baskılarının uygulandığı Doğu Türkistan halkı yalnızlığına terk edilmiş durumdadır. Bütün dünya devletleri bu iğrenç ve insanlık dışı olaylara gerekli hiç bir müdahalede bulunmayıp adeta olaylara seyirci kalmaktadır. Çin’in bu baskıları ve zorbalıkları her geçen gün şiddetini ve acımasızlığını arttırarak devam etmektedir. İnsanlık tarihi var olduğundan bugüne kadar bütün zalimler kaybetmiş mazlumlar kazanmıştır. Allah mazlum olan soydaşlarımızı, kardeşlerimizi korusun ve kollasın, zalimlere de fırsat vermesin” diye belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.