Site Rengi

DOLAR 32,5643
EURO 35,0187
ALTIN 2.435,57
BIST 9.760,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Millet İttifâkı’nda ‘İnönü’ Çatlağı

15.08.2019
A+
A-

İyi Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Erol Taştan, yaptığı açıklama ile CHP’nin kendilerine gösterdiği tutumu eleştirerek ittifakın başarıya ulaşıp ulaşmasını istemediklerini sordu. Taştan’ın açıklaması:

“31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahallî İdareler seçimleri ile ilgili olarak 21 Ocak 2019 tarihinde bir basın açıklaması yapmış ve ‘Millet İttifâkı’nın başarıya ulaşması istenmiyor mu’ diye sormuştuk. Geçen yaklaşık bir aylık süre zarfında yaşanan gelişmeler bizde bir kez daha kuşku oluşmasına sebeb olmuştur. Biz İyi Parti İnönü İlçe Teşkilatı olarak; her türlü fedakârlığı yaparak Genel Merkezimizin kararlarına saygı göstererek hedefe ulaşmak ve netice almak istiyoruz. Ancak muhataplarımız adeta mevcut düzenin devam etmesinden yana tavır alıyor, bizi olumsuz davranmaya zorluyor. Evet ittifak yapıldı, biz de ittifaktan yanayız ve sonuç almak için gerekli her türlü çabayı göstermekten yanayız. Fakat ittifakta belli prensipler olmalı, bizim muhatabımıza gösterdiğimiz saygının asgarisini muhatabınızdan da görmeyi beklemek hakkımız değil mi? Sükût ediyor, ses çıkarmıyorsak haksız ve zayıf olduğumuzdan değil; Genel Merkezimize saygımızdandır. Ancak İyi Parti‘ye gönül verenler diğer partilerin seçmenleri ilim mukayese edilmesin! Biz haksızlığa karşı baş eğecek kimseler değiliz. Bu tarz siyasete devam eden muhataplarımız bizden destek onlar için çalışmamızı beklemesin.

İttifâk ortağımıza elimizi uzatmaktan vazgeçmiş değiliz. Yeter ki uzattığımız el havada kalmasın. Aksi taktirde hem ilçemizde, hem diğer ilçelerde hem de büyükşehirde seçim kaybedilir. Alınacak bu sonuçtan hiç kimse bizi mes’ul tutmasın.
Uyarmak ve tedbirlerin alınması için kamuoyunu bilgilendirmeyi borç bildim. Kamuoyuna saygıyla az olunur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.