Site Rengi

DOLAR 32,5306
EURO 34,8564
ALTIN 2.423,34
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Milletvekili Günay Sarıcakaya’daki Âfetzedelerle Görüştü

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir’in Sarıcakaya İlçesi’nde sel felaketinden etkilenen bölgeleri incelerken, yöneticiler, muhtarlar ve afetzedelerle bir araya geldi.

Günay, sel felaketinden en çok etkilenen Sarıcakaya İlçesi İğdir ve Kapukaya mahallelerini ziyaret ederek selden etkilenen seraları ve alanları inceledi. Milletvekili Günay, ilk önce ilçe kaymakamlığına vekalet eden Mihalgazi İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Uzan’ı ziyaret ederek yaşanan sel felaketi ile ilgili bilgi aldı. Ardından selden en çok etkilenen İğdir ve Kapukaya Mahallelerinde incelemelerde bulundu. Selin zarar verdiği alanları yakından inceleyen ve kendi cep telefonuyla fotoğraflayarak kayıt altına alan Günay, afetzedelerle bir araya geldi. İlçe geneli 335 dekarlık bir alanın yaklaşık yüzde 60’a varan bir oranla selden etkilendiğini aktaran Günay, gelen talepleri de değerlendi.Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, “Aşırı yağış sonucu yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tek tesellimiz can kaybının olmamasıdır. Süreci başından itibaren takip ediyoruz, yetkili kurumlarımızla irtibat halindeyiz. En önemlisi bundan sonra bu tür felaketlerin yaşanmaması için altyapı önlemlerinin alınmasıdır. Hükümetimizin hizmetleri yanısıra burada Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne de önemli görevler düşüyor. Umarım herkes sorumlu olduğu alanlarda etkin olur ve vatandaşlarımızın mağduriyeti önlenir” şeklinde konuştu.

Günay’a Sarıcakaya İlçe Belediye Başkan Vekili Bilal Topal, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Fatih Er ve mahalle muhtarları da eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.