Site Rengi

DOLAR 32,3290
EURO 35,0728
ALTIN 2.298,20
BIST 9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Milletvekili Prof.Dr.Emine Nur Günay’dan Türk Ocağı’na Ziyaret!

15.08.2019
A+
A-

Türk Ocakları, 25 Mart 2018 günü 106. kuruluş yıldönümünü kutladı. Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, kuruluş yıldönümü münasebetiyle, Eskişehir Türk Ocağı'na bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi. Eskişehir Türk Ocağı Başkanı Prof.Dr. Nedim Ünal ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Prof. Günay, '25 Mart 1912 târihinde 190 Askeri Tıbbıyelinin çağrısına uyarak, Mehmet Emin Yurdakul Bey'in başkanlığında zamanın önde gelen ilim ve fikîr adamlarının girişimiyle kurulan Türk Ocakları'nın millî mücâdelenin gerçekleştirilmesinde ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasında fevkalâde büyük hizmetlerde bulunduğunu' söyledi. 'Gönüllü teşekküllerin günümüzde de ülke kalkınmasında ve millî birlik ve beraberliğin tesisinde mühim görevler üstelendiklerini, belirten' Prof. Günay, "Türk Ocakları'nın, kuruluş gâyesine uygun bir şekilde, ahlâklı, şahsiyetli, millî değerlerini özümsemiş, dünyâdaki akranları ile her alanda yarışacak donanıma sâhip Türk Gençlerinin yetiştirilmesi konusunda büyük bir gayret içinde olduğunu; gündelik siyâsî polemiklere girişmeden, ülke ve dünyâ meseleleri konusunda politikalar geliştirilmesi hususundaki hasbî çabalarının toplum tarafından takdir edilmekte olduğunu' sözlerine ekledi.

Eskişehir Türk Ocağı yöneticileriyle bir süre daha sohbet eden Prof.Dr. Emine Nur Günay, ayrıca Ak Partinin ve hükûmetin çeşitli konulardaki çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Prof. Günay hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, Eskişehir Türk Ocağı'ndan ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.