Site Rengi

DOLAR 32,3312
EURO 35,1633
ALTIN 2.241,18
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 6°C
Cum 8°C
Cts 13°C

Milli Eğitim Müdürü Cırıt’tan, Uluslararası Matematik Yarışması’nda Dünya Birincisi Olan Öğrencilere Tebrik

Milli Eğitim Müdürü Cırıt’tan, Uluslararası Matematik Yarışması’nda Dünya Birincisi Olan Öğrencilere Tebrik
20.10.2020
A+
A-

Tepebaşı ilçesi Hürriyet İlkokulu ÜYEP 2. sınıf öğrencileri Eymen Güler ve Muhammed Ali Öztürk, Kanada merkezli internet ortamında düzenlenen ve farklı ülkelerden 7 bin 328 öğrencinin katıldığı Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nda dünya birincisi olmayı başardılar.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, başarıları ile ülkemizi gururlandıran Eymen ve Muhammed Ali’yi, ailelerini, öğretmeni Özlem Erten’i ve Hürriyet İlkokulu Müdürü Defne Akman’ı makamında kabul ederek kendilerini tebrik etti, çeşitli hediyeler verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt: “Eymen ve Muhammed Ali ailelerinin ilgisi ve öğretmenlerinin katkısıyla birlikte dünya 1. kazanarak, bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerin gayretli ve planlı çalışmaları sonucunda bu başarının geldiğini gördük. Ben burada ailelerinin, öğretmenlerinin ve okulun desteğiyle birlikte güzel bir başarıyı Türkiye’ye yaşattığı için Eymen ve Muhammed Ali’ye teşekkür ediyorum. Ailesini ve öğretmenlerini de tebrik ediyorum” dedi.

Kenti ve ülkeyi temsil ettikleri için mutlu olduklarını dile getiren Eymen ve Muhammed Ali: “Bu başarıdan ötürü çok sevinçliyiz. Desteklerinden ötürü öğretmenimize, okul müdürümüze, ailelerimize ve bizi ağırladığı için İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Cırıt’a teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.