Site Rengi

DOLAR 32,6015
EURO 34,7765
ALTIN 2.414,40
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Milyonfest Eskişehir Başlıyor

15.08.2019
A+
A-

Geçtiğimiz mayıs ayında düzenlenen ve unutulmaz anlara sahne olan “EskiFest” in ardından Milyon Yapım Organizasyon Umut Kuzey önderliğinde 27-30 Eylül 2018 tarihlerinde bir kez daha MilyonFest Eskişehir ‘i gerçekleştiriyor. 

Yoğun yağışın ardından çamurdan korunmak için kendilerini poşetlere sarararak doyasıya eğlenen katılımcılar renkli görüntüleriyle tüm Türkiye’nin hafızalarında yer etti. 

Yağmurlu hava ve yoğun fırtınaya rağmen konser alanını terk etmeyen binlerce gencin muhteşem görüntülerine sahne olan “EskiFest” yurtdışındaki dev festivalleri aratmamıştı. 

Umut Kuzey bu unutulmaz festivali bir kez daha Türk rock müziğinin en iyileriyle müzikseverlere; Eskişehir’de yaşayan ve eğitim gören binlerce üniversiteli gence armağan ediyor. 

Athena’dan Pentagram’a; Şebnem Ferah’tan Manga’ya; MFÖ’den Selda Bağcan’a; Teoman’dan Hayko Cepkin’e yıldızlar muhteşem bir festival deneyimi için Eskişehir’e geliyor. 

%100 müzik ve eğlence ile Redbull’un katkılarıyla gerçekleşecek MilyonFest Eskişehir;  Kral tv ve Milyon tv medya sponsorluğunda canlı yayınlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.