Site Rengi

DOLAR 32,5836
EURO 34,8316
ALTIN 2.411,21
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 26°C
Cts 28°C

Mimarlık ve Tasarım Fakültesinden 8 Mart Kadınlar Günü Karma Sergisi

15.08.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen ve Uzm. Dr. İrem Can ve Arş. Gör. Seçil Tekin Akbulut’un küratörlüğünü üstlendiği “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Karma Sergisi” NeoPlus Alışveriş Merkezinde açıldı. 
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Sanat ve Tasarım Galerisi'nde açılışı gerçekleştirilen sergiye Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Çabuk, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hicran Hanım Halaç, çok sayıda akademisyen ve öğrencinin yanı sıra Eskişehirli vatandaş katıldı. Sergide Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesinden 23 öğretim elemanının hazırladığı fotoğraf, kolaj, giysi, seramik gibi farklı disiplinlerden çalışmalar eserler yer aldı. 
“Bir gün değil her gün” 
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Çabuk sergi hakkında, “Mimarlık ve Tasarım kent ve kent ile beslenen bir alan ve biz NeoPlus’taki bu sergi alanında Eskişehir halkı ile bütünleşiyoruz. Bugünkü sergi açtığımız sergilerin en özeli çünkü buradaki varlık sebebimiz kadınlarımız. Dünya kadınlarımızın eliyle güzelleşiyor ve yükseliyor. Onlar kardeşlerimiz, kızlarımız, annelerimiz ve eşlerimiz. Onları bir gün değil, her gün yüreklerimizde barındırıyoruz. Bu sergi onların hayatlarımıza kattığı güzel renklere karşılık fakültemizin küçük bir armağanıdır” şeklinde konuştu. 
Sergi, Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hicran Hanım Halaç’ın sergide eserleri yer alan öğretim elemanlarına katılım belgelerini takdim etmeleri ve flamenko gösterisi ile devam etti. 8 Mart Kadınlar Günü Karma Sergisi 22 Mart Perşembe gününe kadar ziyaretçilere açık olacak. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.