Site Rengi

DOLAR 32,3119
EURO 35,0621
ALTIN 2.278,19
BIST 8.994,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Minikler Anneleriyle Birlikte Teknoloji Bağımlılığına Dikkat Çekti

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Teknoloji Bağımlılığına Karşı Annem ve Ben” adlı proje sergisi yoğun ilgi gördü. 
Eskişehir 1’nci Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulu 3F sınıf öğretmeni Fadime Altın rehberliğinde öğrenci ve velilerle birlikte yürütülen projede teknoloji bağımlılığına dikkat çekildi. Proje sergisine; Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge proje uzmanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve diğer tüm ilgililer katıldılar. Okul Müdürü Nurettin Ateş proje sergisinin açılış konuşmasında; “Proje amacı; çağımızın sorunu olan teknoloji bağımlılığından küçük yaştaki çocuklarımızı uzaklaştırarak, çocuğun annesi ve ailesiyle kaliteli zaman geçirmesini, geleneksel ve modern el sanatlarıyla, birlikte çalışma, yardımlaşma duygularının geliştirerek birlikte eserler oluşturmaktır. Projede hedef kitle; 3/F sınıfı öğrencileri ve anneleri olup, öğrencilerimiz ve anneleri sınıf öğretmenimiz rehberliğinde, her ay farklı bir sanat öğrenerek ortaya eserler çıkarmış, yaptığı eserlerle teknolojinin zararlarından birlikte uzaklaşmışlar ve okula aidiyet duygularını geliştirmişlerdir. Bu proje ile; ülkemizin 2023 eğitim vizyonu doğrultusunda, 21’nci yüzyıl becerilerinden merak ve hayal gücü, iş birliği, uyum, girişkenlik ve girişimcilik, etkili sözlü iletişim becerileri geliştirilmiştir" dedi. 

Proje sergisi; hayırlı olması dilekleriyle, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Ceylan, Odunpazarı Halk Eğitim Merkez Müdürü Mustafa Asım Elbinsoy, Okul Müdürü Nurettin Ateş, okul müdürleri ve daire amirleri tarafından törenle açıldı. Sergi, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.